HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Nisan 2021 Salı Saat: 01:03

OKULLAR SAVUNMASIZ, AŞI NEREDE?

Eğitim İş Ünye temsilciliği yönetim kurulu, gündeme dair basın bildirisi yayımladı.
OKULLAR SAVUNMASIZ, AŞI NEREDE?

Eğitim İş Ünye temsilciliği yönetim kurulu, gündeme dair basın bildirisi yayımladı.

Bildiri şöyle: Okulların açılması, öğrencilerimizin eğitimden, bilimden uzak kalmaması için okulda kalmak, eğitim öğretim faaliyetlerine kesintisiz devam etmek istiyoruz. HİÇBİR HESAP EĞİTİMDEN GERİ KALMAMIZIN MAZERETİ OLAMAZ, diyoruz. Bu doğrultuda: ilkokullar ile 8 ve 12. sınıfların eğitimine okullarda yüz yüze devam etmekteyiz ve 5,6,7,9,10,11. sınıfların da okula gelmelerini istiyoruz. UZUN BİR SÜREDİR DE; EĞİTİM İŞGÖRENLERİNİN, (öğretmen, yardımcı hizmetli, okul kantini çalışanları servis şoförleri dâhil) can güvenliklerinin sağlanması için AŞILARININ YAPILMASINI BEKLİYORUZ. 

Eğitim İş olarak: Toplumun temel ihtiyaçlarını gidermek için salgın sürecinin başından bu güne çalışan: Market çalışanlarının, fabrikalarda çalışan işçi kardeşlerimizin, fırıncılarımızın, dolmuş, taksi ve otobüs şoförleri ile halkla iç içe çalışan tüm hizmet sektörünün de bir an önce AŞILARININ YAPILMASININ ZORUNLULUĞUNU YÜKSEK SESLE DİLE GETİRİYORUZ!!!

Bu bağlamda: Toplumun yapıtaşı olan esnafımız ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve eğitim çalışanlarımız dururken milyon dolar kazanan FUTBOLCULARIN AŞI ÖNCELİĞİ ALARAK AŞILANMASINI DOĞRU BULMUYORUZ!!! Bu kararın, salgınla mücadelede hiçbir faydasının olmayacağını belirtiyoruz. 

Milli Eğitim Bakanının okullara sahip çıkıp eğitim çalışanlarına aşı önceliği almak yerine kendisine aşı önceliği alıp kameralar önünde aşı olmasını kamuoyunun vicdanına şikâyet ediyoruz.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : OKULLAR, SAVUNMASIZ, AŞI, NEREDE?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler