HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Haziran 2021 Perşembe

OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜLER

Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte eğitim öğretim faaliyetlerini incelemek amacıyla Altınordu İlkokulunu ziyaret ettiler.
OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜLER

Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek ile birlikte eğitim öğretim faaliyetlerini incelemek amacıyla Altınordu İlkokulunu ziyaret ettiler.  

Okul Müdürü Güngör Uçar, Müdür Yardımcıları Sadrettin Ertek ve Ali Türkeş'in yanı sıra bir grup öğrenci tarafından çiçeklerle karşılanan   Kaymakam   müdüründen okulun genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra okulun birimlerini ziyaret etti. Kaymakam Erkan Karahan, ziyaret kapsamında okul bahçesinde ders işleyen öğrencilerle bir süre sohbet etmesinin ardından uygulamalı eğitim yapılan sera bölümünü gezdi, serada yapılan çalışmalar ile ilgili okul yöneticilerinden bilgi aldı. 

Daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti ve işlenen dersi izledi. Altınordu İlkokulu öğretmenleriyle de bir araya gelen Sayın Kaymakam, öğretmenlerimizin görüş ve önerilerini dinledi. 

Kaymakam  Erkan Karahan, okul yönetici ve öğretmenlerini özverili çalışmalarından dolayı tebrik edip, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilemesinin ardından ziyaretini sona erdirdi.




Anahtar Kelimeler : OKUL, ZİYARETLERİNİ, SÜRDÜRDÜLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler