HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Haziran 2021 Perşembe

OKUL ZiYARETLERiNi SÜRDÜRDÜLER

Altınordu Kaymaka Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte yüz yüze eğitim faaliyetlerini yerinde görmek amacıyla Altınordu Ortaokulunu ziyaret ettiler.
OKUL ZiYARETLERiNi SÜRDÜRDÜLER

Altınordu Kaymaka Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek ile birlikte yüz yüze eğitim faaliyetlerini yerinde görmek amacıyla Altınordu Ortaokulunu ziyaret ettiler.  

Okul Müdürü Mahmut Güler, Müdür Yardımcıları Doğan Tali ve Leyla Yıldırım ile bir grup öğrenci tarafından çiçeklerle karşılanan Kaymakamımız, okul müdüründen okulun genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret etti. 

Yüz yüze eğitime başlayan öğrenciler ile sohbet edip birlikte ders işledi. Öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam, öğretmenlerle sohbet edip, görüş ve önerilerini dinledi. Okulda yapımı tamamlanan kantin ve tadilatı devam eden toplantı salonunu ziyaret edip, bu alanlardaki yapılan çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi alan Kaymakam Erkan Karahan, okul yönetici ve öğretmenlerini özverili çalışmalarından dolayı tebrik edip, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sona erdirdi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : OKUL, ZiYARETLERiNi, SÜRDÜRDÜLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler