HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Temmuz 2021 Pazartesi Saat: 02:10

BÜYÜK BAŞARI

2020 Yılı araştırmasına göre Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında Erçal Fındık Otomotiv San.ve Tic.A.Ş.498. Sıradan 56.sıraya yükselerek büyük bir başarıya imza atmıştır.
BÜYÜK BAŞARI

ERÇAL FINDIK 56.SIRAYA YÜKSELDİ

İstanbul Sanayi Odası tarafından yaptırılan; 2020 Yılı araştırmasına göre Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında Erçal Fındık Otomotiv San.ve Tic.A.Ş.498. Sıradan 56.sıraya yükselerek büyük bir başarıya imza atmıştır.

Kumru İlçesinin tanınması, ekonomik anlamda güçlenmesi, istihdama katkı sağlanması ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesi adına Erçal Fındık listeye girmesi hemşerilerini son derece gururlandırmıştır. 

Fındık ticareti yanında Scania kamyonlarının bayiliğinide yapan Erçal Grup Türkiye’nin önemli illerindeki bayileriyle de araç satışında üst sıralarda yer almaktadır.

İstihdama ve ekonomiye katkısı açısından pandemi döneminde de, çoğu şirketin kapasite düşürmesine rağmen çalışmalarına ve yatırımlarına ara vermeden devam etmesi Erçal Fındık Otomotiv San.ve Tic.A.Ş. 'ye bu başarıyı getirmiştir.

BİR BAŞARI SIRALAMA SIDA ERÇAL GROUP’TAN

Erçal Group, Fortune Dergisi tarafından belirlenen Türkiye’nin en Büyük 500 şirketi listesinde bu yıl 111 basamak yükselerek 343. Sırada yer alarak ayrı bir başarıya imza  attı.

1930 Yılından Bugüne kadar yayın hayatını sürdüren dünyanın en prestijli ekonomi dergisi Fortune,Bu yıl 13’cüsü gerçekleştirilen Finansal kurumlar ve holdingler dışındaki tüm sektörleri kapsayan “Fortune 500 Türkiye listesi (2020)”ne göre Türkiye’nin en büyük firmalarını belirledi ve geçtiğimiz günlerde açıkladı. 

Bu listede Kumru ilçemizin marka değeri Erçal Group şirketi, açıklanan Fortune 500 Türkiye listesi (2020)”ne Türkiye’nin en Büyük 500 şirketi listesinde bu yıl 111 basamak yükselerek 343. Sırada yer alarak  hemşerilerini ayrıca gururlandırmıştır.

Erçal Fındık İSO 2. 500 şirket listesinde 56.sıraya yükselerek gösterilen başarıdan sonra, Erçal Group olarak alınan bu başarı çizelgesi Erçal şirketlerinin, tüm dünyayı ekonomik olarak çok fazla etkileyen pandemi krizi anında bile kurumsal bir yönetim anlayışıyla yönetildiğinin bir göstergesi olarak görülüyor.

Bu başarı Erçal Group’un Twitter hesabından şu şekilde duyuruldu.

 “Erçal Group olarak her yıl Fortune dergisi tarafından belirlenen "Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi" listesinde bu yıl 111 basamak yükselerek 343. sırada yer aldık. Bu başarıya ulaşmamızda yanımızda olan müşterilerimize,iş ortaklarımıza,çalışanlarımıza ve ailemize teşekkür ederiz.”  RAİF ÇEVİRME




Anahtar Kelimeler : BÜYÜK, BAŞARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler