HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Mayıs 2021 Perşembe

YAVRU KARACA ANNESİNE KAVUŞTU

Ünye ilçesinde duyarlı vatandaş Adem Güneysu ve Kızı Armin Elif Güneysu fındık bahçelerinde temizlik yaparken buldukları karaca yavrularını tekrar annelerine kavuşturdu.
YAVRU KARACA  ANNESİNE KAVUŞTU

 Ünye  ilçesinde   duyarlı vatandaş Adem Güneysu ve Kızı Armin Elif Güneysu fındık bahçelerinde temizlik yaparken buldukları karaca yavrularını  tekrar annelerine kavuşturdu.

Ünye İlçesi  Hızarbaşı Günlük Mahallesi Adem Güneysu adlı çiftçi fındık bahçesinde temizlik yaparken   2 adet karaca yavrusu buldu. Durumu hemen   T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı 11.Bölge  Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefliği’ne bildirildi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefi Saygın Yıldırım  tarafından bilgilendirilen çiftçi  Güneysu buldukları karaca yavrularını tekrar  aldığı yere bıraktı.

 Adem Güneysu  Kızı Armin Elif Güneysu ile birlikte kendilerinin ve komşularının köpeklerini bağlayarak yavruların zarar görmeden Kontrollü bir şekilde yeniden annelerine kavuşmasını  sağladılar 

ADEM GÜNEYSU

‘’İki yavru karacayı yanyana aynı yere bıraktık. Sonra hemen ordan uzaklaştık. Ve Uzak bir yerden gözlemlemeye başladık.. 1 saat sonra gittiğimde iki yavru karacada yerinde yoktu. Annesi alıp daha güvenli bir ortama götürmüştü. Yavru karacayı annesi ile kavuşturduğum için çok mutluyum dedi.’’

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : YAVRU, KARACA, ANNESİNE, KAVUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler