HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Mayıs 2021 Çarşamba Saat: 22:44

ÖĞRETİM ÜYESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi ve Ünye Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Yıldız düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
ÖĞRETİM ÜYESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ordu Üniversitesi  Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi ve Ünye Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Yıldız düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Ünye Meslek Yüksekokulu önünde gerçekleştirilen cenaze törenine Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, akademik ve idari personel ile ailesi ve yakınları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan törende gerçekleştirdiği konuşmasında “Doğmak, yaşamak ve ölmek Allah’ın mutlak bir gerçeğidir. Bizler inanan bir toplumuz, Allah’a ve ahirete inanamaktayız. Kur’an-ı Kerim’de de ifade edildiği üzere her canlı bir gün ölümü tadacaktır, dünya fani ahiret bakidir. Dr. Öğr. Üyesi Hasan Yıldız hocamız deneyim ve tecrübesiyle, olgunluğuyla, bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlılığıyla Üniversitemizin örnek bir şahsiyetiydi. Ne mutlu ki ardında kendini hayırla yad edecek pek çok öğrenci ve dost bıraktı. Kendisine Allah-u Teala’dan rahmet yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

 




Anahtar Kelimeler : ÖĞRETİM, ÜYESİ, SON, YOLCULUĞUNA, UĞURLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler