HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Mayıs 2021 Salı

ESNAF’DAN SOKAK CANLARINA DESTEK

Ordu’nun Ünye İlçesi Kaledere Mahallesi Ayla Fırın İşletmecisi Ceyhun Yazıcı Tam Kapanma Döneminde sokak hayvanlarının aç kalmaması için Gönüllü Hayvansever Gruplarına belirli periyotlarda ekmek yardımında bulunuyor.
ESNAF’DAN SOKAK CANLARINA DESTEK

Ordu’nun Ünye İlçesi Kaledere Mahallesi Ayla Fırın İşletmecisi Ceyhun Yazıcı  Tam Kapanma Döneminde sokak hayvanlarının aç kalmaması için Gönüllü Hayvansever Gruplarına    belirli periyotlarda  ekmek yardımında bulunuyor.

 Koronavirüs salgını  ve Tam Kapanma nedeniyle lokanta, hastane,işyerlerinden  alınan yemek atıklarının azalması  sokak canlarına gıda bulmakta zorlanan,   hayvansever gönüllü gruplara  Ayla Fırın İşletmecisi Ceyhun Yazıcı günlük  değişen miktarda ekmek yardımında bulunuyor

 Yazıcı  İlçe de Hizmet Veren diğer Pastane ve  fırıncılarında ellerinde kalan bayat ekmek ve yiyecek atıklarını Hayvansever Gruplara ileterek  can dostların beslenmelerine  destek vermeleri çağrısında bulundu. 

  Tarım ve Orman Bakanlığı 11.Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefi Saygın Yıldırım   duyarlı esnaf  Ceyhun Yazıcı ’ya sokak canlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 




Anahtar Kelimeler : ESNAF’DAN, SOKAK, CANLARINA, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler