HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Haziran 2021 Pazartesi

MESİRE ALANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulubey Belediyemize devredilen Sayacabaşı A Tipi Mesire Alanını yeniden hayat geçirmek için çalışmalara Ordu Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle devam ediyoruz.
MESİRE ALANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulubey Belediyemize devredilen Sayacabaşı A Tipi Mesire Alanını yeniden hayat geçirmek için çalışmalara Ordu Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle devam ediyoruz. Sosyal Tesisleri, Piknik Alanları, Kamelyaları, Çocuk Oyun Grupları ve Bungalov Evleriyle hemşehrilerimiz ve ilçemize gelecek misafirlerimiz için doğayla başbaşa, keyifli vakitler geçirebilecekleri güzel  bir sosyal yaşam alanı hazırlıyoruz.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Park ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı  İzzet Gündoğar ile devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik. İlçemizde turizme ciddi katkılar sunacak Sayacabaşı Mesire Alanı ve Belediye Sosyal Tesislerimizde devam eden çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere Park ve Yeşil Alanlar Daire Başkanımız Sn. İzzet Gündoğar ve emeği geçen herkese ilçemiz adına teşekkür ediyorum.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MESİRE, ALANINDA, ÇALIŞMALAR, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler