HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Haziran 2021 Pazartesi

ÜTSO’DAN AHŞAP VE MOBİLYA MESLEK TOPLANTISI YAPILDI

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kademeli normalleşme adımlarının atılmasının ardından ilk meslek grubu toplantısı gerçekleştirildi.
ÜTSO’DAN AHŞAP VE MOBİLYA MESLEK  TOPLANTISI YAPILDI

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kademeli normalleşme adımlarının atılmasının ardından ilk meslek grubu toplantısı gerçekleştirildi.

Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası lokalinde gerçekleşen toplantıya 2. grup meslek grupları olan ahşap ve mobilya firmaları yer aldı. Özellikle pandemi nedeniyle yaşanılan sorunları ve normalleşme adımları sonrası yapılacakların dile getirildiği toplantıda bir çok konu ele alındı.

Çeşitli meslek gruplarıyla normalleşme adımları sonrası bir araya gelmeyi planladıklarını ve sorunları çözüme kavuşturulması için çalışma yürüteceklerini ifade eden Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar," Biz daha önce bu programa sabah kahvaltılarıyla ve yemek programlarımızla toplantı düzenliyorduk. Ancak pandemiden dolayı ara vermiştik. Bugün 2. grup meslek arkadaşlarımız olan ahşap ve mobilya orman ürünleri işletmecilerini bir araya getirdik. Gelen arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Bu programlarımız devam edecek ve herkesin katılmasını istiyorum. Bu toplantıların herkesin fikrini açıklaması ve sorunlarımızı birlikte istişare etmemiz açısından iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

 HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ÜTSO’DAN, AHŞAP, VE, MOBİLYA, MESLEK, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler