HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Mayıs 2021 Perşembe

AŞIDA ÖNCELİK TALEBİ

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Meclis’te yaptığı konuşmada bazı meslek gruplarına aşıda öncelik tanınmasını istedi.
AŞIDA ÖNCELİK TALEBİ

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Meclis’te yaptığı konuşmada bazı meslek gruplarına aşıda öncelik tanınmasını istedi. Adıgüzel şunları belirtti:

“Pandemide tüm dünya, insanlarına aşı yapıyor, biz ise daha yeni anlaşma yapıyoruz. Hâliyle, tüm insanlarımızı aşılamak için yeterli aşı yok, keşke olsaydı. Bu nedenle, mecburen yaş gruplarına göre ve öncelikli grupların aşılanması şeklinde aşılamayı sürdürüyoruz.

Şimdi sayacağım riskli meslek grupları da öncelikli aşılama kapsamına alınmalıdır: Toplu taşıma araç şoförleri -çünkü- kapalı bir mekânda yüzlerce insanla temas hâlindeler. Kuaförler ve berberler, bunlar maske mesafe kuralına müşteri uyamadığı için bu kapsama alınmalıdır. Fırıncılar, ekmek ve unlu mamul çalışanları, bunlar da biliyorsunuz yasak kapsamında çalışmaya devam ediyorlar ve ekmeği yıkayamazsınız. Kesinlikle bu grup da kapsama alınmalıdır. Gişe çalışanları ve kasiyerler de para yoluyla geçiş nedeniyle kapsama alınmalıdır.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : AŞIDA, ÖNCELİK, TALEBİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler