HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Haziran 2022 Cumartesi Saat: 08:24

EDS YENİDEN

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ordu şehir merkezinde artan kazlara karşı EDS sisteminin eski eksikliklerinden arındırılarak, kazaları önleyici bir mekanizma olarak hayata sokulması gerektiğini söyledi.
EDS YENİDEN

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ordu şehir merkezinde artan kazlara karşı EDS sisteminin eski eksikliklerinden arındırılarak, kazaları önleyici bir mekanizma olarak hayata sokulması gerektiğini söyledi. Adıgüzel şunları ifade etti:

Son günlerde Altınordu şehir merkezinde yoğunluklu olarak trafik kazası haberleri duyuyoruz. Kazalar hemen her gün çok sayıda yaralanma ve hatta ölümlere neden olmaktadır. Bunların büyük bir bölümünde hız sınırlarına uyulmadığını, yüksek hızların hem kaza sayısını hem de olan kazalarda yaralanma şiddetini ve ölümleri arttırdığını görmekteyiz. Bu konuda teknik ve istatistik verilerine de bakarak Elektronik Denetleme Sistemini tekrar düşünmekte fayda görüyorum. EDS'nin geçmişteki hatalarından arındırılarak, bir tuzak şeklinde değil bir önleyici uyarıcı özelliği öne alınarak yeniden kritik noktalarda hayata geçirmesi uygun olur diye düşünüyorum.




Anahtar Kelimeler : EDS, YENİDEN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler