HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Haziran 2022 Salı Saat: 06:48

ZORLU ‘iYi’ PARTiLi OLDU

Ordulu iş kadınlarından Kader Zorlu İYİ Parti saflarına katıldı.
ZORLU ‘iYi’ PARTiLi OLDU

Ordulu iş kadınlarından Kader Zorlu İYİ Parti saflarına katıldı.

Siyasete Adalet ve Kalkınma Partisinde başlayan ve bir çok aktif görevde yer alan Kader Zorlu, yaptığı açıklamasında bundan sonra siyasete İYİ Parti saflarında devam edeceğini söyledi.

Zorlu açıklamasında şunlara yer verdi.

‘’Gençlerimiz geleceğinden umudunu kesmiş, yurttaşlarımız evlerine ekmek götüremiyor. Annelerimizin tencereleri boş, memurlarımız ay sonunu çıkaramıyor. Esnafımız borç batağında yüzüyor. İşçilerimiz kıt kanaat geçiniyor. Aldığı maaş yatar yatmaz eriyen asgari ücretli çalışanlarımız, ahırı boş ve tarlasını ekemeyen çiftçilerimiz var.

Bu kötü gidişata son vermeye, bu uğurda gece-gündüz demeden çalışmaya, toplumun her kesimine adalet ve eşitlik getirmeye, müreffeh bir toplum oluşturmaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Fikri hür, vicdanı hür" bir nesil inşa etmeye söz veriyorum.

Taşın altına elimi değil gövdemi koyarak 13 yıldır aktif üyesi olduğum Ak Parti'den istifa edip, 1.000'in üzerinde üyemle birlikte İyi Parti'ye geçtiğimi paylaşmak istiyorum.

Başta Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğindeki harekete destek vermek ve sıkıntılı dönemde siyaset yapma gereği hissettim. Çıkmış olduğum bu yolda başta ailemin, arkadaşlarımın, çalışanlarımın ve siz kıymetli hemşehrilerimizin desteğine olan inancım tamdır.’’ dedi.

nHABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ZORLU, ‘iYi’, PARTiLi, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler