HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Nisan 2022 Cumartesi

KOSKOCA CUMHURBAŞKANI YALAN MI KONUŞUYOR?

Cemal Enginyurt AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında söylediği sözlere “Koskoca Cumhurbaşkanı yalan mı konuşuyor?” sözleriyle karşılık verdi.
KOSKOCA CUMHURBAŞKANI YALAN MI KONUŞUYOR?

Demokrat Parti Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında söylediği sözlere “Koskoca Cumhurbaşkanı yalan mı konuşuyor?” sözleriyle karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında ‘’Ülkemizde isteyen herkesin çalışacak işi vardır. Devletimiz ihtiyacı olan herkesin yanındadır” diye konuşurken Cemal Enginyurt işsiz olduğunu belirten vatandaşların sesi oldu.

Enginyurt Twitter paylaşımında “Sayın Erdoğan diyor ki;"Ülkemizde isteyen herkesin çalışacak işi vardır. Devletimiz ihtiyacı olan herkesin yanındadır” İşimiz yok diyen; Mühendisler, Öğretmenler, Sağlıkçılar, Meslek Okul mezunları, İşsiz Milyonlarca gençler, Engelliler, Koskoca Cumhurbaşkanı yalan mı konuşuyor?” diye yazdı

******

Demokrat Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriğinin kesilmesine ilişkin, “Anayasa’ya göre 65 yaşından büyük olanın elektriği kesilmez. Burada bile vicdansızlık yaptınız. Ben, bu vesile ile Sayın Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum. Kemal Bey, dert etmeyin. Yılgınlık yok, direnişe devam. Bizim ev halkının selamı var. Kemal Bey’i ve eşi hanımefendiyi evimizde misafir etmekten şeref duyarız, onur duyarız. Ama eylemini destekliyoruz. Sonuna kadar yanındayız” dedi.




Anahtar Kelimeler : KOSKOCA, CUMHURBAŞKANI, YALAN, MI, KONUŞUYOR?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler