HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Mayıs 2021 Cuma

ADIGÜZEL’DEN GÜNDOĞDU’YA CEVAP

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel bir açıklama yayınlayarak Ak Parti Milletvekili Metin Gündoğdu’nun bir TV kanalındaki Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili ifadelerine cevap verdi.
ADIGÜZEL’DEN GÜNDOĞDU’YA CEVAP

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel bir açıklama yayınlayarak Ak Parti Milletvekili Metin Gündoğdu’nun bir TV kanalındaki Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili ifadelerine cevap verdi. Adıgüzel şunları ifade etti:

“Ak Parti Milletvekili Sn. Metin Gündoğdu bir yerel TV kanalında hem partimize hem Sn. Genel Başkanımıza üslubu sorunlu, haksız ve hayal mahsulü ifadelerde bulunmuştur.

Sn. Gündoğdu ile Fetö meselesini her mecrada konuşmaya hazırız. Konuşalım ki Fetö ile kim yatağa girmiş, kim ne istedi de vermemiş, konuşuruz. Açılışını bile bunların yaptığı Fetö bankasını önünden geçti diye birçok gariban içeri tıkılıp Fetö ile yalandan mücadele ayağına  mağdur edilirken, asıl sorumlularını, Fetö yandaşı ve destekçilerini devlet kurumlarına yerleştirmeye devam ettiğinizi de konuşuruz. Kozmik odayı Fetö üzerinden yabancı istihbarat örgütlerine açıp,  dünyanın her tarafındaki istihbarat görevlilerimizi deşifre ettirip 700 vatan evladının infaz edilmesine sebep olmanızı da konuşuruz. Birlikte görev yaptığımız mecliste her Fetö önergesi getirdiğimizde neden reddettiğinizi de konuşuruz.

HDP ile iddialara gelince. Kürt halkından kendileri oy isteyince iyi, Kürt halkı bizim adaylarımızı tercih edince kötü öylemi. Sizin tek karın ağrınız bu. Siz önce sırf oy için İmralı'daki terörist başı ile nasıl mektup alışverişi yaptınız, kardeşine nasıl TRT kapısını açıp milletten oy dilettiniz, önce onun hesabını verin. Oslo'dan Habur'a, Dolmabahçe'den Diyarbakır'a, şehirlere kazılan hendeklerde yiten 800 vatan evladına kadar sorumluluğunuzu ve üstünüzdeki çamurları başka yerlere de bize de savurmaya kalkmayın..

Neymiş, Biden'den medet umuluyormuş. Trump'un hakaret içeren ve terörist başlarından birinin de şahsen kaleme aldığı bir diğer mektubu iliştirip gönderildiğinde bu mektubu koltuk altına kıstırıp Trump'ın ayağına giden benim genel başkanım değildi. Biden Ermeni yalanını konuştuğunda, İsrail Filistin’i ve kutsal toprakları yakarken herkes protesto beklerken, ancak "sitem" edebilen benim genel başkanım değildi.

Ortadoğu İsrail zulmü ile inlerken Pandemide yandaş memur sendikası üzerinden araba konvoyu ile durumu kurtarmaya çalışmak yerine, Ordu sokaklarında İsrailli yok, hem de Pandemide yalandan milletin gazını alacağına, adam gibi devlet olarak hamle yapın, yanınızda olalım, Filistin'de çocuklar öldürülüyor.. Bizim gençlerimiz 1969-1970' de orada İsrail ile vuruşurken, sizin önderleriniz başlarında İsmail Kahraman ile Dolmabahçe'de İsrail'in hamisi ABD'nin 6 Filosuna karşı kıbleye duruyordu.

Dün Suriye'ye cumaya, Mısır'a Rabia’ya, şimdi ise "el aman" deyip "yeni bir vahaya" diyen de benim genel başkanım değildi.

Hükümetin kendileri olduğunu unutmuş olacak. Bir belediye kâtibi ile üniversite rektörüne anca televizyondan subliminal mesaj ile ayar verebilenler CHP'ye yönetimsel eleştiri yapamazlar 

Demokrasiye gelince, bilinmelidir ki bizim sandık dışında başka bir çözüm aracımız da amacımız da yoktur. Demokrasiye düşman olanlar  İstanbul seçiminde sandıktaki bir zarftan 4 tavşan çıkarıp, halkın tercihine saygısızlık edenlerdir.  Cesareti olan varsa buyursun millet oradadır. Kendi mahallesine yönelik  çanak sorular ile yalnız başına ahkam kesmesin  kimse. 

Fındık emekçisi ile emekliye bayram ikramiyesi için "pandemideyiz bu kadarına şükretsinler" diyenler, şükretmeyi biraz da yandaş müteahhit çetesine öğretsinler. 

Esnafına, dar gelirlisine, fakir fukarasına yardım etme sıralamasında dünyada sondan ikinci ülkeyiz. Dünyada bizi sadece Meksika kıskanıyor. Utanmadan bir de çıkıp yalan konuşuyorlar. Eğer itirazları varsa ben her gün halkın esnafın içindeyim, cesaretleri varsa buyursunlar beraber gezip halkın içinde dolaşalım.”

 

...




Anahtar Kelimeler : ADIGÜZEL’DEN, GÜNDOĞDU’YA, CEVAP

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler