HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Mayıs 2021 Salı Saat: 01:44

DEVA PARTİSİNDEN ONLİNE TOPLANTI

Ülkemizin içinden geçtiği zorlu dönemde yaşanan sorunlara “ÇARE” olmak amacıyla yola çıkan Deva Partisi, pandemi koşullarına rağmen “yerel”de de tüm kadrolarıyla çözüm arayışlarını sürdürüyor.
DEVA PARTİSİNDEN ONLİNE TOPLANTI

Ülkemizin içinden geçtiği zorlu dönemde yaşanan sorunlara “ÇARE” olmak amacıyla yola çıkan Deva Partisi, pandemi koşullarına rağmen “yerel”de de tüm kadrolarıyla çözüm arayışlarını sürdürüyor. Bu bağlamda Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay başkanlığında düzenlenen geniş katılımlı “çevrim içi” toplantılarla gündemdeki konular masaya yatırılıyor. Ramazan Bayramı öncesi düzenlenen ve yaklaşık üç saat yirmi dakika süren toplantıya Ordu ve Giresun il Başkan ve yönetimi ile ilçe başkanlarından oluşan 62 kişi katıldı.

Bölge Koordinatörü Metin Kaşıkoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen “zoom” toplantısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay, tam kapanma döneminde Ordu il yönetimi olarak politika üretmeye devam ettiklerini belirterek, Ordu ve Giresun’un ülke genelinde yaşanan ekonomik ve sosyal olumsuzluklardan payını alan illerin başında geldiğini söyledi. Öktenay, “bu bağlamda çevrim içi toplantımızı partimizin Sosyal Politikalar Başkanı sayın Selma Aliye Kavaf’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Deva Partisi Ordu ve Giresun il ve ilçe yönetimlerinden toplam 62 kişinin yaklaşık üç saat yirmi dakika süreyle adeta ‘BEYİN FIRTINASI’ estirdiği toplantı sonucunda başta ekonomik sorunlar olmak üzere toplumun tamamını ilgilendiren konulara ilişkin parti politikalarımızın, kamuoyunda gördüğü kabul, memnuniyet verici olarak değerlendirildi. Toplantımızın içeriği de ağırlıklı olarak ekonomiye yönelikti” dedi.

Tam kapanmanın 

ekonomik bedeli

Pandeminin ilk gününden itibaren zaten zor durumda olan Ordu ve Giresunlu küçük esnaf özellikle tam kapanmayla birlikte ağır bir yükün altında ezilmeye başladığını ifade eden Öktenay, “iflasa sürüklenen küçük esnafın yanı sıra çalışanların aldığı asgari ücretin insanca yaşam standartlarını karşılamadığı ortadadır. Küçük ve orta ölçekteki işverenin üzerindeki vergi, elektrik ve lojistik maliyetlerinin yüksek olması da ekonomik ve sosyal politikalardaki yetersizliğin göstergesidir” ifadelerini kullandı. İşçi ve işveren kesiminin sorunlarının yanı sıra emekliler ile Z kuşağı temsilcilerinin farklı beklentilerinin irdelendiği toplantıda dikkat çeken bir başka detayın adalet vurgusu olduğunu söyleyen Öktenay, sözlerini sağlık, huzur ve hayır dolu bir Ramazan Bayramı dileyerek tamamladı.




Anahtar Kelimeler : DEVA, PARTİSİNDEN, ONLİNE, TOPLANTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler