HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Aralık 2021 Perşembe Saat: 08:19

ÇARŞI-PAZAR ADETA YANGIN YERİ

Deva Partisi Ordu İl ve Altınordu ilçe teşkilatlarının geleneksel hale getirdiği çarşı-pazar ziyaretleri, bahçesinden yetiştirdiği ürünleri satarak geçimini sağlayan kadın ve erkeklerin sıkıntılarını ve pazar alışverişi yapan vat
ÇARŞI-PAZAR ADETA YANGIN YERİ

Deva Partisi Ordu İl ve Altınordu ilçe teşkilatlarının geleneksel hale getirdiği çarşı-pazar ziyaretleri, bahçesinden yetiştirdiği ürünleri satarak geçimini sağlayan kadın ve erkeklerin sıkıntılarını ve pazar alışverişi yapan vatandaşların ne denli zorlandıklarını bir kez daha ortaya koydu.

Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay, gelenekselleştirdikleri çarşı-pazar ziyaretlerinde hem üreticilerin hem de tüketicilerin ne denli zorlandıklarını bir kez daha gözlemlediklerini söyledi. Ordu İl teşkilatı olarak yaptıkları pazar ziyaretlerinde hem Deva Partisi'nin hem de genel başkan Ali Babacan'ın karşılık görmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Öktenay, tüm Türkiye'de olduğu gibi Ordu'da da öncelikli gündemin ekonomi ve geçim sıkıntısına endekslendiğini ifade etti. Öktenay, "bahçesinden topladığı ürünleri satarak geçimini sağlayanlar büyük bir geçim sıkıntısı içinde olduklarını söylüyor. Kış sebze ve meyve fiyatları bile almış başını gitmiş. Kış aylarının en çok tüketilen ürünleri mercimek, nohut, bulgur ve pirinç artık yarım kilo alınıyor. Zira vatandaşların alım gücü her hafta biraz daha düşüyor" eleştirisine bulundu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ÇARŞI-PAZAR, ADETA, YANGIN, YERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler