HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Aralık 2021 Çarşamba

“ÜNYE AKKUŞ NİKSAR YOLUNA EVET, ÜNYE’NİN İL OLMASINA HAYIR!”

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldı 2022 yatırım programına alındığını ifade ettiği Ünye Akkuş Yolunun 2022’de biteceğini ifade ederken, Ünye’nin il olmasını onaylamadığını söyledi.
“ÜNYE AKKUŞ NİKSAR  YOLUNA EVET, ÜNYE’NİN  İL OLMASINA HAYIR!”

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Ünye’ye gelen AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız ve beraberinde yer alan AK Parti Ünye ilçe başkanı Kenan Selim Argan,AK Parti Ünye ilçe Kadın kolları başkanı Ecz.Neşe Akgül Tiyaloğlu,ile birlikte Ünye Atatürk Parkı Ünye Belediyesi Sosyal tesislerinde saat.11.00’de düzenlenen kahvaltılı basın programında 2022 yatırım programına alındığını ifade ettiği Ünye Akkuş Yolunun 2022’de biteceğini ifade ederken, Ünye’nin il olmasını onaylamadığını söyledi. 

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, yaptığı açılış konuşmasında, “Ünye’nin 5 büyük projesinin takibini Sayın Vekilimiz ile birlikte yaptığımızı ifade etmek istiyorum. Organize Sanayi Bölgemizde alt yapı çalışmaları inşallah 2022 yılı sonunda bitirilecek. Ünye Kültür Merkezi inşaatımız 2022 yılı sonunda bitirilecek. Düne kadar üniversitemizin yerleşke alanıyla ilgili mücadele verirken, bugün baktığımız da üniversite alanımızın yerleşke tahsisi yapıldı ve oraya fakülte binamızın temeli atıldı. Ardından Ünye Limanımızın büyütülmesiyle ilgili çalışmalarımıza Ordu Büyükşehir Belediyemiz çok Kıymetli Bakanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler hassasiyetle devam ediyor. Çalışmaların hız kazandığını da sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi.

Konuşmasında Ünye Akkuş Niksar Yoluna değinen Başkan Kenan selim Argan“Kıymetli Vekilim Şenel Yediyıldız burada, kendisi de bizzat demişti ki: 2022 yılı içerisinde inşallah orayı yatırım programı içerisine aldıracağız. Ve söyleminden çok fazla zaman geçmeden Ulaştırma ve Alt yapı Bakanlığımızın 2022 yılı 400 Milyon TL bütçe bedeli ile Ünye Akkuş Niksar yolu programa alındı. İnşallah Ocak, Şubat, Mart aylarında ihalesi gerçekleştirilmek suretiyle yıllardır konuştuğumuz, eksikliğini her zaman hissetmiş olduğumuz bu mega projeler hayata geçirilmiş olacak. Bu zamana kadar Ünye ile ilgili hizmetlerinden ötürü Milletvekilim Dr. Şenel Yediyıldız’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Ünye Akkuş Niksar Yolu’nu 2022 yılının sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını söylerken; Ünye’nin il olmasını onaylamadığını açıkladı.

Ünye’ye gelen AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız,  Ünye Akkuş Niksar Yolunu 2022 yılının sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Şenel Yediyıldız, “Yol 2022 yatırımına alındı. 10 kilometresi duble yol, gerisi normal yol olmak ve 2022 yılının sonunda bitirilmek üzere yola çıkıldı, inşallah yıl sonuna bitecek.” 

Ünye’nin il olmasını onaylamadığını belirten Şenel Yediyıldız“Şan şöhret için il olmaya eyvallah. Ancak Ünye’nin menfaatleri, Ordu’nun ve Büyükşehir’in geleceğini düşündüğümde bunu onaylamam” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ünye Akkuş Niksar Yolu’yla ilgili olarak “Ne yaptık ne yapmadık bunları anlatsam bitmiyor. Ordu, Ünye için sadece Karayollarını konuşsak yarım saatimi alır. Tabi bu kadar yol yapmışız ama Ünye Akkuş yoluna hiç ellememişiz, öylece bırakmışız. Ben konuyu araştırdım, baktım. Ordu’da yol işlerine başladığımızda o sırada en iyi yol Ünye Akkuş yoluymuş, orası da bu nedenle en sonraya kalmış. Ama inşallah 2022 yatırımına alındı. Sayın Başkanım da bahsetti, 10 kilometresi duble yol gerisi normal yol olmak ve 2022 yılının sonunda bitirilmek üzere hedef konuldu, inşallah bitirmeye çalışacaklar” dedi.

Ünye’nin İl Olmasını Onaylamıyorum…!

“Ünye’nin il olma konusuna gelince, olaya üç türlü bakmak lazım. Birincisi Ünye’nin menfaatleri açısından bakmak lazım. İkincisi Ünye’nin şanı şöhreti açısından bakmak lazım. Bir de Ordu tarafından bakmak lazım” diyen AK Parti ordu milletvekili Şenel Yediyıldız, Ünye’nin il olma isteğiyle ilgili olarak şunları söyledi. 

Yediyıldız“ Ünye’nin şanı şöhreti açısından bakılırsa Ünye’nin il olması tamam eyvallah. Ama Ünye’nin menfaatleri açısından Ünye’nin il olması çok da faydalı olmayacağı düşüncesini taşıyorum. Ayrıca Ünye’nin Ordu’nun bir parçası olduğunu ve Ordu’dan ayrılmayacağını düşünüyorum. Ordu Büyükşehir’dir. Ünye ayrılırsa Ordu’nun Büyükşehirliği ile oynanmış olur. Onun içinde böyle bir şeyi onaylamıyorum ”dedi.

AHMET YENİN

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler