HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Aralık 2021 Cuma

‘TÜRKİYE, İSTİNASIZ HER ALANDA GERİYE DOĞRU GİDİYOR’

Deva Partisi Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ve Parti Kurucular kurulu üyesi Kadircan Köşdere Ordu’ya geldi.
‘TÜRKİYE, İSTİNASIZ HER  ALANDA GERİYE DOĞRU GİDİYOR’

Deva Partisi Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ve Parti Kurucular kurulu üyesi  Kadircan Köşdere Ordu’ya geldi. 

Parti binasında İl Başkanı Ercan Öktenay tarafından karşılandı. Burada parti ilçe başkanları yöneticiler tarafından ağırlanan heyet birde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Döviz kurlarındaki aşırı yükseliş, ekonomideki son gelişmeler, digital dönüşüm ve teknolojik gelişmeler ve e-ticaret konularının işlendiği basın toplantısında konuşmacılar soruları da cevaplandırdı.

‘’İMKAN VEREMİYORUZ’’

Deva Partisi Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, “Ordu’da ya da başka bir ilde yaşayan bir gence bir hürriyet ya da imkan veremiyoruz. Bu arkadaşımız için spor ayakkabı, telefon almak bile bir mesele. Bir asgari ücretli sıfır araba almak için yemeden içmeden 6 sene çalışması gerekiyor” dedi. 

Dalgın, sözlerine şöyle devam etti; “Bir makro krizin ortasındayız. Kuyruklara, tek tek satılan ürünlere baktığımızda 1979’a döndüğümüzü zannedebilirsiniz. Türkiye, istisnasız her alanda geriye doğru gidiyor. Ordu’da ya da başka bir ilde yaşayan bir gence bir hürriyet ya da imkan veremiyoruz. Bu arkadaşımız için spor ayakkabı, telefon almak bile bir mesele oldu.

Bir asgari ücretli sıfır araba almak için yemeden içmeden 6 sene çalışması lazım. Bir esnaf ya da çiftçi için hammadde almak bile olay oldu. Eskiden yatırım olup olmayacağını konuşuyorduk, şimdi günlük alışverişimizi yapabilecekmiyizi konuşuyoruz. 

‘’TÜRKİYE 153. SIRADA’’

Dalgın, “Ana akım medyanın ne hale geldiğine bakarsanız sosyal medyanın niye rahatsız ettiğini de anlarsınız. Türkiye dünyada basın özgürlüğünde 153. Sırada yer alıyor. Türkiye’ye yakışıyor mu bu sıra? Demek ki ana akım medya ve basın özgürlüğünde bir sıkıntımız var. 

‘’BASKI ALTINA  ALMAK İSTİYORLAR’’

Aynı şey sosyal medyada da yapılmak isteniyor. Çünkü herkes özgür ve tek bir medyaya bağlı değil. Yapısı itibariyle bir özgür alan var. Geleneksel medyada biz sadece bu işin sadece tüketicisiyiz. Sosyal medyada adeta her birimiz bir üreticiyiz. Bu da bir rahatsızlık oluşturuyor ve baskı altına almak istiyorlar.’’

Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, daha sonra toplantıya katılan basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.             Duygu Baş





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler