HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Aralık 2021 Perşembe

‘ÖĞRENCİ UMUTSUZ, ÇİFTÇİ PERİŞAN, EMEKLİ SEFİL’

Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik, Asgari ücret siyasi partilerin ben daha fazlasını vereceğim yarışına girdiği bir oy devşirme aracı olmaması gerektiğini söyledi.
‘ÖĞRENCİ UMUTSUZ, ÇİFTÇİ PERİŞAN, EMEKLİ SEFİL’

Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik, Asgari ücret siyasi partilerin ben daha fazlasını vereceğim yarışına girdiği bir oy devşirme aracı olmaması gerektiğini söyledi.

Çelik, ‘’İş verene yükü yok mu? çok burada devlet baba SSK, ve vergi başta olmak üzere iş verene destek olmalıdır.

Asgari ücret önce çalışanın refah düzeyini yukarı çıkarılması gerekir. TÜİK asgari geçim ücretini açıklamış sendikalar açıklamış bu tutarın altı kabul edilemez’’ dedi

‘’FIKDIK FİYATI PERİŞAN ETTİ’’

Fındık fiyatı maalesef tüketici fındığı elinden çıkarttıktan sonra değer kazandı, düşünün virüsün ilacı sizin piyasayı başkası belirliyor, fındığın hakkını üreticiye acilen verilmelidir.

Gübre fiyatlarına , zirai ürünlere , tarım aletlerine mazota gelen zamlar üreticiyi ekemez biçemez hale getirmiştir.

Devletimiz sicil affı açıkladı sicili geçmişte bozulmuş vatandaşlarımız , maalesef devlet bankaları başta olmak üzere hiçbir kredi ve benzeri desteklerden faydalanmamaktadır.

‘’İMAJIMIZ GİTTİ’’

Bulgaristan vatandaşları bize pahalı onlara ucuz ürünleri alıp ülkelerine dönerken bizim vatandaşlarımız , üzülerek bu durumu seyrediyor.

Türk parası değer kaybettikçe ülkemizin imajı her geçen gün zedeleniyor.

Sadece fındık Avrupalı ülkelerin tekelinde olsa emin olun dünyanın en zengin ülkesi konumuna gelirdik.

Taşa domates çekirdeği düşse fidan veren topraklarda yaşıyoruz, kendi kendimize yetebilecek coğrafyaya sahip olduğumuz halde , öğrenci umutsuz, çiftçi perişan, emekli sefil, ak sakallı dedeler endişeli kısacası ülkem umutsuz.

Ancak ben bilirim siz kimsiniz demeden ortak akıl parlamenter sistem geçilir ise el ele kol kola yaşanabilecek bir ülke haline yeniden gelebiliriz.

HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ

Hukukun üstünlüğü sadece benim adaletim değil evrensel hukuk kurallarına uyarsak inanın dışarıdan yatırım alırız.

İmam hatip okulu yanındaki arsanın minibüs ,durakları ve mezarlığın bulunduğu yeşil alanın sıfır olduğu, trafiğin en yoğun yaşandığı hastaneler caddesinde bulunan arsa maalesef satışa çıktığını üzüntü ile duyduk, Hilmi bey bu millet size sat diyerek yetki vermedi, paranız yok , önceki dönem ile birlikte Belediyeyi hayal edilemeyecek kadar borçlandırdınız.

Teleferik bile çalışmıyor, sesiniz kısık, ne oldu teleferik başkan?

İmar nerede ise geldiğinizden beri kapalı , bu nasıl beceriksizlik

Belde evler için onlarca milyon tl parayı ödediniz , buraya imar veren meclis üyeleri ve eski belediye başkanı Enver YILMAZ için tek kelime etmiyorsunuz?

224 bin lira faiz ödüyor , arkadaşlar aylık değil yıllık değil günlük burada parti siyaseti değil memleket için konuşuyoruz.

Günde 224 bin lira ne demek?

Bu nasıl bir batak bu nasıl bir borç akıl alır gibi değil , acilen belediyenin başta yönetenler olmak üzere karantinaya alınmalı , kimse olmasa belediye yönetiminde bu kadar batak para olmaz.

Son olarak yerel basın için projelerimiz var , göreve geldiğimiz ilk anda !!!

Ulusal kanallara reklam veren büyük firmalar , kusura bakmayın ORDU ilinde iş yapacak para kazanacak tabela asacak yerel medyaya reklamı çok görecek , ya size reklam verecek yada Ulusala verdiği reklamdan yerel basına pay aktarılacak.

Kısacası bu memleket bizim , bu durumdan vazife çıkartmayı değil memleketin yaşanabileceği bir hal alması bizi sevindirir.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ,ne güzel söylemiş,

Herkes ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle , düşünüp çalışmayı görev edinmeli.’’

HABBER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler