HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Aralık 2021 Salı Saat: 09:58

İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

(CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve partililerin katılımıyla Atatürk K?
İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

 (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve partililerin katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde İl Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ordu'da Atatürk Kültür Merkezi'nde partisinin İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 2019 yılında doların 6 lira psikolojik sınırını aşmasın derdi ile geçtiğini belirterek, herkesin gözünün televizyonun sağ köşesinde yazan dolarda olduğunu söyledi. 

Özel, fındıkla ilgili verilen mücadelenin de son derece önemli olduğunu belirterek, "Sonuç itibariyle bu para fındık üreticisine yük diye verilmiyor, tut diye veriliyor. O parayı elinde tutunca gidiyor esnafta harcıyor. Esnafın malı boşalınca yenisi üretiliyor. Yani Ordu'n ve ülkenin bütün çarkları dönüyor." şeklinde konuştu. 

Partililere seslenen Özel, suni tartışmaların içerisine düşmemeleri çağrısında bulunarak, 

Cumhurbaşkanı adayınız kim. Bu sorunun cevabını duyduğunuzda sizi Özgür Özel olarak temin ederim. Şunu söyleyeceksiniz. Bunu ben değil de bulunduğu makamdan bu partinin kurucusu görseydi ve duysaydı, diyecek ki işte benim Cumhuriyetimin 100. yılı. İşte benim Cumhurbaşkanım. Öyle bir adayımız olacak. Ama o güne kadar aday tartışmaların üzerinden devam etmeyin. Sonunda bir masa kurulacak. Liderler kendi yönetim kurullarından aldıkları yetkiyle bir araya gelecekler, belki bir kaç kez oturacaklar. En doğru kararı vererek Cumhuriyet'in 2. Yüzyılında Türkiye'yi yeniden demokrasiye taşıyacak, Türkiye’de güçlendirilmiş parlamenter sistemi kurmak üzere bir büyük ittifakın, bir demokrat cumhurbaşkanı adayını belirleyecekler. O güne kadar ‘aday kim?’ Diye sorana cevabım şudur; aday kim diye soran kimse, ‘aday sensin’ diyeceğiz."  dedi. H.MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İL, DANIŞMA, KURULU, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler