HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Kasım 2021 Salı

CHP’Lİ ŞAHİN İZMİR’DE

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Menderes Ordulular Derneği’ni ziyaret etti.
CHP’Lİ ŞAHİN İZMİR’DE

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Menderes Ordulular Derneği’ni ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Atila Şahin, İzmir’de Menderes Ordulular Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Şahin’i, Ordulular Derneği Başkanı İsa Elbir karşıladı.

Ziyarete ilişkin konuşan CHP’li Şahin, “İzmir’e iner inmez ayağımızın tozu ile Menderes Ordulular Derneğini ziyaret ettik. Sıcak karşılamaları için Dernek Başkanımız İsa Elbir ve yönetimine çok teşekkür ederiz.” dedi.

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, dernek ziyaretinin ardından ise partisinin Menderes İlçe Örgütü’nün olağanüstü kongresine katılarak, kongre için başarılar diledi.

CHP’li Şahin, ziyaretlerine ara vermedi. Bir sonraki durak Aydın oldu. Başkan Şahin ve beraberindekiler bu kez de Aydın Ordulular Derneğinin davetini geri çevirmeyerek, derneği ziyaret etti. 

Dernek toplantısında Başkan Şahin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Aydın Milletvekili ve önceki dönem MYK üyesi Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ile birlikte Ordulu hemşerileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : CHP’Lİ, ŞAHİN, İZMİR’DE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler