HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Kasım 2021 Perşembe Saat: 06:57

İYİ PARTİ AİLESİ BÜYÜYOR

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, İYİ Parti Ulubey ilçe teşkilatının organize ettiği üye katılım programına katıldı.
İYİ PARTİ AİLESİ BÜYÜYOR

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, İYİ Parti Ulubey ilçe teşkilatının organize ettiği üye katılım programına katıldı.

Her geçen gün üye sayısını yükselten İYİ Parti Ordu teşkilatı ilçelerde de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İYİ Parti Ulubey ilçe teşkilatı da bir program düzenleyerek, yeni üyelerinin rozetlerini takdim etti. Programa İYİ Parti Ordu il başkanı Ekrem Şentürk’te katılım gösterdi. Yeni üyelerin rozetlerini takdim eden il başkanı Şentürk, “Bugün Ulubey ilçemizde ilçe Başkanımız Sayın Abdullah KILIÇ ve ilçe teşkilatımız organize ettiği üye katılım programında yeni üyelerimize rozetlerini takdim ettik. Öncelikle partimize katılım sağlayan yeni üyelerimize, Bu programı organize eden sayın ilçe başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Her gün büyüyerek iktidara doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ulubey İYİ Olacak. Ordu İYİ  Olacak. TÜRKİYE İYİ Olacak” dedi. H.MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ, AİLESİ, BÜYÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler