HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ekim 2021 Salı Saat: 02:00

‘MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR’

Ordu İyi Parti Teşkilatı iyi hareketlendi.
‘MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR’

Ordu İyi Parti Teşkilatı iyi hareketlendi.

Ordu iyi parti il başkanı Ekrem Şentürk;”Millet bizi çağırıyor” sloganıyla Anadolu’yu karış karış gezen iyi parti lideri Sayın Meral Akşenerin özverili ve mücadeleci tavrının en birinci sebebinin  milletin yanında olmak,sorunları birinci ağızdan dinlemek,milletin dertleriyle dertlenmek çözüm önerilerini dile getirmek olduğunu söyledi.İyi parti bunun  için yollarda ve kundura eskitmeye devam ediyor diye ekledi.

İl başkanı Ekrem Şentürk;sözlerine şöyle devam etti.

İradenin,milletin elinde olduğunun bilinciyle iyi parti milletin çağrısına uyarak Genel başkanımızın liderliğinde  Türkiyeyi il,il,ilçe,ilçe dolaşıyor ve milletimizle kucaklaşıyor. Her geçen gün kar  yumağı gibi büyüyen gücünü iktidara taşımak adına  azim ve kararlılıkla iyi yarınlar için çalışmaya devam ediyoruz. Ordu iyi parti il başkanı olarak seçildiğimiz ilk günden itibaren il yönetimim ve ilçe teşkilatlarım da aynı azim ve kararlılıkla bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedirler.

Genel başkanımız Meral Akşenerin talimatıyla;81  İl Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatları ile sahadayız dedi.

İl başkanı Ekrem Şentürk ve İl yönetiminin bu doğrultuda  ilk ziyareti il başkanı Ekrem Şentürk’ün doğup büyüdüğü ve uzun yıllar öğretmenlik ve idarecilik yaptığı Gölköy ilçesi oldu.

Ordu iyi parti il başkanı Ekrem Şentürk; Bütün Gölköy esnafını  tek tek dolaştıklarını bu sırada  vatandaşların yolunu keserek sorunlarını kendisine anlattığını ifade eden Ekrem Şentürk;

Bütün vatandaşlarımızın tek tek derdini dinledik ve bu sorunların çözüm noktasında bizzat genel başkanımıza bu sorunları rapor olarak ileteceğimizi vatandaşımıza  ifade ettik dedi.

İkinci durak Gürgentepe

Aynı ilgi,alaka ve iradenin  bu iki ilçede de vatandaşlarımız  tarafından ortaya koyulduğunu söyleyen   Ekrem Şentürk;

Gürgentepe halkı büyük bir çoşkuyla iyi parti il yönetimini ve beraberindekileri

olanca samimiyetiyle karşılamış,  kucaklamış ve bağrına basmıştır.

Bu tablo bile vatandaşımızın iyi partiyi umut gördüğünün aslında  bir kanıtıdır dedi.Ayrıca İyi parti basın bürosundan yapılan açıklamada akşam parti binasında esnaflar ile bir araya gelerek sorunlar noktasında istişarelerde bulunulduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada 

"Millet bizi çağırıyor iyi parti bu çağrıya uyuyor.

Esnaf,zanaatkar,işçi,

çiftçi ve emekli vatandaşlarımızdan  oluşan bir gurup temsilci Heyet-i İyi parti il Başak’ı Ekrem Şentürk,yönetim kurulu üyeleri ve Altın Ordu ilçe başkanı İbrahim Yeşil Alanla birlikte bir araya geldiği belirtildi.

Katılımcılar Ekonomik şartların ağırlığından, geçim sıkıntısından ve ülkenin içinde bulunduğu bu durumdan duydukları kaygıyı dile getirdiler."buna istinaden İl başkanı Ekrem Şentürk toplantı da bulunan katılımcıların endişe ve kaygıları karşısında  şu ifadelerde bulundu.

Endişeye mahal yok! iyi parti vatandaşımızın yanında,sizlerle kol kola el ele ve dirsek dirseğe, bizler bunun için sahadayız! sizler bizlere  inandığınız için buradasınız. Hepinize değerli katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım dedi.Ayrıca sözlerine devam ederek;

Bu ülke sahipsiz değil,

"Akp ve aveneleri, ister erken olsun,ister zamanında! ilk yapılacak seçimde er yada geç onları iktidardan göndereceğiz bu iradeyi biz sokakta gördük, vatandaşımız kararını vermiş .Allahın izniyle millet ittifakı olarak bu iradeyi sandıktan çıkaracağız vatandaşımızın oylarını çalıp çırpmalarına artık izin vermeyeceğiz milletimizin sandıkta göstereceği iradeyle ülkeyi hırsızların elinden kurtaracağız" diyerek sözlerine son verdi




Anahtar Kelimeler : ‘MİLLET, BİZİ, ÇAĞIRIYOR’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler