HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Ağustos 2021 Cumartesi

AKŞENER ORDU’DA BİR DOKUNDU BİN AH İŞİTTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ordu’da nabız tuttu.
AKŞENER ORDU’DA BİR DOKUNDU BİN AH İŞİTTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ordu’da nabız tuttu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Akşener ziyaretinde İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, CHP İl Başkanı Av. Atilla Şahin ve partililer eşlik etti. 

Akşener esnaf ziyaretinde ‘Bir dokundu  bin ah işitti’ esnaflar  Akşener’e hayat pahalılığından ve iş yapmamaktan dert yandı. Bir çok esnaf hükümetin kendilerine sahip çıkmadığını destek olmak yerine kredilerle daha da borçlandırıldıklarını söylediler. 

Esnaflar fındık konusunda da iktidarı eleştirirken ‘Bizler Ak Parti Ordu Milletvekillerini hiç yanımızda görmedik. Bir defa sorunlarımızı dinlemediler. Fındık fiyatı konusunda da bize sahip çıkmadılar. Sizde sözler veriyorsunuz eğer iktidar olduğunuzda aynı mı olacaksınız yoksa sözünüzü tutacakmısınız bizler kandırılmaktan bıktık. Artık halkı düşünen iktidar istiyoruz.’ diye dert yandılar. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Cumhur ittifakının Türkiye’ye fayda değil zarar getirdiğini söyledi. Akşener  ayrıca Cumhur ittifakının süresinin doldurduğunu ve bitme zamanının geldiğini söyledi. 

Meral Akşener ‘Halkımızı her gittiğimiz yerde memnun olan bir esnaf görmüyoruz. herkes şikayetçi önümüzdeki  seçimlerde halkımız bu iktidara gereken dersi sandıkta verecek. Biz Millet ittifakı olarak kendimize güveniyoruz. Türkiye’ye tekrar eski aydınlık günlerine kavuşturacağız’ dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ‘fındık konusunda da politikalarını belli olduğunu yalnızca fındık üreticilerinin değil tüm üreticilerimizin yanında olacağız. Ürünlerine gerekli desteği vereceğiz.’ dedi. 

 FATMA ALAY




Anahtar Kelimeler : AKŞENER, ORDU’DA, BİR, DOKUNDU, BİN, AH, İŞİTTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler