HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Haziran 2021 Perşembe

ADIGÜZEL, GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel ziyaretlerini sürdürüyor.
ADIGÜZEL, GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel ziyaretlerini sürdürüyor. Fatsa ilçesinde idi. Fatsa Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek Kaymakamla ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Fatsa Ziraat odasını ve Başkanını ziyaret eden Adıgüzel, yaklaşan fındık sezon öncesi üreticilerin taban fiyat beklentisini dile getirdi. 

 Fatsa Ziraat Odası'nın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bolaman'daki uygulama merkezi ve Kabakdağı'ndaki köylü kadınlar ile birlikte yapılan meyve işleme değerlendirme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Fatsa Ziraat Odası'nın toprak analizi yapabiliyor olması ve üreticilere teknik açıdan destekleyici, yol gösterici çalışmalarını takdir ettiğini belirtti. Daha sonra tarım ürünleri marketinde çiçek ve meyve fidanları satış reyonlarını inceledi. 

Oda başkanı da kendisine üretilen bazı tarım ürünlerinden ve değerlendirilen ekonomiye kazandırılan meyve suyu, reçel gibi ürünlerden hediye etti. Adıgüzel ziyaretlerini Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde devam ettirdi. Kooperatif başkanından faaliyetler ve Fatsa’da esnafının sorunları hakkında bilgi aldı. Fatsa'nın hem mevcut haliyle bölgesinde güçlü bir ekonomik yapıya sahip olduğunu, çok daha fazla büyümeye ve gelişmeye aday kapasitesinin olduğunu ifade eden Adıgüzel, doğru politikalar ve desteklemeler ile daha yukarıya taşınabileceği ifade etti.

...




Anahtar Kelimeler : ADIGÜZEL, GÖRÜŞ, ALIŞVERİŞİNDE, BULUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler