HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Nisan 2021 Çarşamba Saat: 13:24

‘SİYASETÇİSİNİN GÖREVİ, İNSANIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEKTİR’

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ordu’ya geldi. Uysal, partisinin il kongresine katılmak üzere geldiği Ordu’da ilk olarak partisinin İl ve İlçe açılışlarını yaptı.
‘SİYASETÇİSİNİN GÖREVİ, İNSANIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEKTİR’

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ordu’ya geldi. Uysal, partisinin il kongresine katılmak üzere geldiği Ordu’da ilk olarak partisinin İl ve İlçe açılışlarını yaptı. Uysal basın Ordulu mensuplarıyla bir araya geldi ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

HEDEF BELLİ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal partisinin hedefini şöyle açıkladı.

 "Demokrat Parti olarak insanımızın doğduğu topraklarda alın terinin karşılığını alabildiği, yarınına ümitle bakabildiği, anaların, babaların, evlatlarının hiç endişe duymadığı bir Türkiye hayalimiz var.Bizim hayalimizdeki Türkiye bu değildir" 

SİYASETÇİNİN GÖREVİ

Altınordu İlçe ve Ordu İl Başkanlığı binasının açılışında katılan Uysal,” Demokrat Partinin her zaman millet diyen bir siyasi harekettir. Ülkede çiftinin alın terinin karşılığını alamadığını, fındık üreticilerinin bile sıkıntılar çektiğini cümle alem biliyor. Bana göre siyasetçisinin görevi, devlet adamının görevi memleketimizdeki insanımızın, çiftçimizin ürününü değerine getirmektir" dedi.

FINDIK ÜRETİCİSİNİN 

YANINDAYIZ

‘’Demokrat Parti var olduğu sürece her zaman fındık üreticisinin ve çiftinin hakkını savunmaya devam edecektir diyen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal,  şöyle konuştu.

"Milletvekilimizle ne kadar can yakıcı mesele varsa bütün bu meselelerin kalbinden tutup Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu milletin hür ve gür sesi olmaya devam edeceğiz.

Demokrat Parti olarak insanımızın doğduğu topraklarda alın terinin karşılığını alabildiği, yarınına ümitle bakabildiği, anaların, babaların, evlatlarının hiç endişe duymadığı bir Türkiye hayalimiz var." 

LEBALEB KONGRELER

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal pandemi dönemini de değerlendirdi. Genel Başkan Uysal, "Bir yandan maske mesafe diyeceksiniz, öbür tarafta lebalep kongreleri yaptık diyerek propaganda yapacaksınız. İki tane sandalye atan esnafımıza ceza keseceksiniz, öbür taraftan on binleri toplayarak millete caka atacaksınız. İşte bizimde itirazımız bunadır" dedi. 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal daha sonra partisinin Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan Altınordu İlçe Kongresine katıldı.

 ENGİNYURT NET KONUŞTU

 Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt ise açılışta yaptığı konuşmada iktidarı eleştirdi.

Enginyurt, ‘’AKP iktidarı Türkiye’yi her geçen gün uçuruma sürüklüyor. Durum ortada.. Lebalep kongreler sonrasında Türkiye’de vaka artışı rekor seviyeye ulaştı. Bunun hesabını kim verecek. Onlar için her şey güllük güneşlik. Ya benim vatandaşım kan ağlıyor, çöpten yiyecek topluyor. Günahtır, yazıktır’’ dedi.

Enginyurt, fındık ve diğer üreticilerin haklarını sonuna kadar koruyacaklarını da söyledi.’’ Enginyurt,’’Biz parti olarak her zaman üreticilerimizim yanındayız’’ dedi

                          ZÜLAL AKYÜZ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler