HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Ağustos 2022 Cumartesi Saat: 08:43

MHP'DEN TÜRK MİLLETİNE ÇAĞRI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Türk Milletini uyarmak için ‘Çağrım Sana’ başlığı altında bir kampanya başlatıldı.
MHP'DEN TÜRK MİLLETİNE ÇAĞRI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Türk Milletini uyarmak için ‘Çağrım Sana’ başlığı altında bir kampanya başlatıldı.

            MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Kanalordu TV’de gazeteci Şafak Deliçakar’ın hazırlayıp sunduğu SİYASİ GÜNDEM programına katılarak Ordu gündemini değerlendirdikten sonra partisi tarafından başlatılan ‘Çağrım Sana’ temalı program hakkında bilgiler verdi.

            30 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine destek veren bütün il ve ilçe teşkilatlarını da ayrı ayrı kutlayan Başkan Şanlıtürk, Cumhur İttifakında en ufak bir fuluğ kalmadığını da herkesin gördüğünü söyledi.

            Başkan Şanlıtürk, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ’nin bizzat kendi sesinden başlattığı ‘Çağrım Sana’ temalı programlar hakkında bilgi vererek; “Cumhur ittifakının kafasında en ufak bir fuluğ alan yok kararımız net.

            Yine ikinci bir kampanya olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Doktor Devlet Bahçeli ’nin talimatlarıyla 2023’e doğru aday belli karar net temalı açık hava toplantıları yapılacak. İlk toplantı Sivas kongresinin de tarihi olan 4 Eylül 2022 tarihinde Sivas’tan başlatılacak” dedi.

            Millet İttifakının oluşturduğu 6'lı masanın algı operasyonlarına karşı Türk Milletini uyarmak için ‘Çağrım Sana’ başlığı altında kampanya başlattıklarını söyleyen Başkan Şanlıtürk, Genel merkez tarafından hazırlanan 'Çağrım Sana' başlığıyla ile ilgili mesajlar, Türkiye'nin birçok bölgesinde panolarda görsel olarak yer aldığını söyledi

            Başkan Şanlıtürk, “Türkiye'nin son hızla 2023 seçimlerine doğru yol aldığı bir süreçte, 'Çağrım Sana' mesajlarında ise; 'Biz birlikte Türkiye'yiz diyorsan Çağrım Sana', 'Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyorsan Çağrım Sana', 'Her yöremizi kardeş, her insanımızı aziz biliyorsan Çağrım Sana', 'Bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyorsan Çağrım Sana', 'Milli birlik ve huzurlu yarınlar için Çağrım Sana', 'Önce ülkem ve milletim diyorsan Çağrım Sana'” diye konuştu.

             BÜLTEN




Anahtar Kelimeler : MHP'DEN, TÜRK, MİLLETİNE, ÇAĞRI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler