HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Şubat 2022 Cuma Saat: 08:25

JANDARMADAN HIRSIZLIK OPERASYONU

Perşembe ilçesinde meydana gelen hırsızlıkla ilgili çalışma başlatan Jandarma ekipleri başarılı bir operasyon sonucu hırsızı ele geçirdi.
JANDARMADAN HIRSIZLIK OPERASYONU

Perşembe ilçesinde meydana gelen hırsızlıkla ilgili çalışma başlatan Jandarma ekipleri başarılı bir operasyon sonucu hırsızı ele geçirdi.

Konuyla ilgili bilgilendirme açıklamasında, “Perşembe İlçesi  Efirli Mahallesinde Büfe İşletmecisi (C.K)’ ye ait işyerinde 31.01.2022 tarihinde faili meçhul hırsızlık olayı meydana gelmiştir. Olayın Jandarmaya ihbar edilmesi ile birlikte Perşembe İlçe J.K.lığı, Suç Araştırma Timi (JASAT) ve OYİT ekiplerince çok yönlü olarak araştırmaya başlanılmıştır. Bu kapsamda çevrede bulunan işyeri ve güvenlik kameraları kontrol edilmiş, hırsızlığın olduğu saatte bölgede bulunan tüm şüpheli olabilecek şahıslar titizlikle incelenmiş, olayın fail ya da faillerinin kimliklerinin tespitine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

Yapılan çalışma ve kamera görüntülerinde hırsızlık olayı aynı gün içerisinde 4-5 saat gibi kısa bir sürede (T.B) isimli şüpheli şahısın işleyebileceği yönünde bulgu ve deliller elde edilmiş, şüphelinin ikamet ettiği adrese gidilerek evinde yakalanmıştır.

Şüphelinin evinde ve eklentilerinde yapılan aramada büfeden çalınan  (90) adet bira, (17) adet votka, (76) paket sigara ve (1) adet kurusıkı tabanca evin çatı kısmında bulunmuş olup, malzemelere el koyularak iş yeri sahibine teslim edilmiştir. Şüpheli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.” denildi.




Anahtar Kelimeler : JANDARMADAN, HIRSIZLIK, OPERASYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler