HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Aralık 2021 Çarşamba

KARAMAN “ESNAF VE SANATKÂRIMIZIN HER DAİM YANLARINDA OLMAK İÇİN ADAYIZ”

As Kuaför kurucu ve işletmecisi Mehmet Karama Ünye yunus Emre sosyal tesisleri toplantı salonunda yaptığı kahvaltılı basın toplantısında Başkan Adaylığımı büyük bir onur ve gururla açıklıyorum ”dedi”
KARAMAN “ESNAF VE SANATKÂRIMIZIN HER DAİM YANLARINDA OLMAK İÇİN ADAYIZ”

Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına taze kan olup özellik ve güzellik, oda üyelerini birbirleriyle kaynaştırarak odamızı ve mensubu olan tüm odamız üyelerini hak ettiği seviyeye ulaştırmak için var gücümüz ve bilgimizle odamız başkanlığına adayız diyen As Kuaför kurucu ve işletmecisi Mehmet Karama Ünye yunus Emre sosyal tesisleri toplantı salonunda yaptığı kahvaltılı basın toplantısında Başkan Adaylığımı büyük bir onur ve gururla açıklıyorum ”dedi”

Başkan Adaylığını açıklamak ve projelerini anlatmak üzere Yunus Emre Sosyal tesislerinde düzenlediği kahvaltı programda STK Temsilcilerini ve basın mensuplarını ağırlayan Başkan adayı Mehmet Karaman "Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum. Şuanda görev başında olan sağlık çalışanlarımıza, güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyorum. Bu cennet vatan için canını seve seve feda eden başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Günaydın Ünye!

Günaydın Türkiye!

Sayın Belediye Başkanlarım ve Oda Başkanlarım, sevgili yol arkadaşlarım ve basınımızın değerli temsilcileri, sizlere de günaydın.

Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Bugün, burada sizlerle hayatı paylaşacağız, gündemi değerlendirip, konuşacağız. Bir yılı daha geride bırakmanın hüznü içerisindeyiz.

Temennim odur ki; gelen yıl, giden yılı aratmasın. İnşallah yeni yılda eski günlerde olduğu yine sevdiklerimize sıkı sıkıya sarılırız, düğün, derneklerimizi rahat ve neşe içinde yaparız.

Şimdi şöyle bakıyorum, karşımda güzel bir topluluk var. Herkes şık ve zarif. Kendilerine yakışanı seçmişler. Aslında seçim hayatımızın en önemli olgularından biri. Mesela; eşimizi, işimizi, arkadaşımızı, dostumuzu, arabamızı, evimizi hep seçeriz. Hatta ve hatta manavdan mandalina, portakal alırken bile seçeriz. Saygıdeğer hanımefendiler, kıymetli beyefendiler; şimdi de yeni yılın ilk ayında yani Ocak ayında, bir oda seçimimiz olacak. Odamız Terziler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası. Sizlerin huzurunda Terziler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adaylığımı büyük bir onur ve gururla açıklıyorum ”dedi.

“Benim Esnafım, Benim Sanatkârım, Ne Eylerse En Güzelini Eyler diyerek açıklamasını sürdüren Başkan adayı Kuaför Mehmet Karaman”41 yıldır Ünye’de As Kuaför ‘ün kurucusu ve işletmeciliğini yapmaktayım.Oda, hepimizin Odası. Bu seçimin kaybedeni olmayacak. Sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun, odamız kazanacak. Ben, esnaf ve sanatkârlarımızı önemsiyorum. “Yaratılanı seviyorum,yaratandan ötürü.” Tabi bu seçimde, en doğru kararı esnaf ve sanatkârlarımız verecek. Benim esnafım, benim sanatkârım, ne eylerse en güzelini eyler. Sizlerin aracılığıyla tüm oda üyesi esnaf kardeşlerimin desteğini bekliyorum. Tek amacımız var o da odamıza adaletli bir şekilde hizmet etmek.

“Biz Yenilikten, Değişimden ve Gelişimden Yanayız diyen başkan adayı Mehmet Karaman” siz saygıdeğer üyelerimizin teveccühleri sonucu ulvi göreve geldikleri takdirde adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini belirtti.

Başkan adayı Karaman “Biz, yenilikten, değişimden ve gelişimden yanayız. Şeffaf ve adil bir oda yönetiminden yanayız. Biz koltuktan güç almak için değil, koltuğa güç vermek aday olduk. Üyelerimiz bizi, başkanlığa layık gördüğü takdirde odamız ve oda üyelerimiz için bıkmadan, usanmadan çalışacağız. Bize verilen yetkiyi sadece ve sadece üyelerimizin menfaatleri için kullanacağız. Ve bunları da tüm üyelerimizle istişare halinde yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle şahsım ve yol arkadaşlarım adına hepinize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun, var olun ”dedi.

Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mehmet Karaman’ı adaylığını açıkladığı bu özel ve önemli günde toplantıya bizzat gelerek katılan Ünye Eski Belediye Başkanı Osman Yurt, Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Yeşilkent Eski Belde Belediye Başkanı Kemal Maral, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Şirin Ünye Esnaf ve Pazarcılar Derneği Başkanı Necmettin Ayyıldız, Ünye Seyyar Pazarcılar

Dayanışma ve Koruma Derneği Başkanı Abdurrahman Kılıç ve yol arkadaşlarıyla oda üyelerine ve meslektaşlarıyla tek tek ilgilenerek teşekkür etti.

Başkan Adayı Mehmet Karaman toplantının sonunda kazanmaları halinde hayata geçirecekleri özde projelerini tek tek sıraladı.

Odamız için olmazsa olmaz olan kültür ve sanat lokalimizi kesinlikle odamız bünyesine kazandıracağız.

Düzenli olarak, kültür ve sanat etkinlikleri yapacağız.

Oda üyelerimiz için bir kargo firması ile indirim anlaşması yapacağız.

Üyelerimizin şehirlerarası seyahatleri için bir otobüs firmasıyla indirim anlaşması yapacağız.

Esnaf dayanışma kahvaltıları düzenleyeceğiz.

Oda üyelerimiz için turistik gezi turları düzenleyeceğiz.

Kurumsal firmalara karşı, oda üyelerimizi korumak için projeler geliştireceğiz.

Odamıza kazandıracağımız lokalimizde, üyelerimize uygun fiyattan öğle yemeği hizmeti sunacağız.

Daima, esnaf ve sanatkârımızın yanında olacağız.

Tek rehberimiz, üyelerimizin fikirleri olacak diyerek açıklamasına nokta koyan başkan adayı Mehmet Karaman, kendilerini bu özel ve önemli günde yalnız bırakmayarak onurlandıran üyelere, konuklara teşekkür ederek, kendisiyle birlikte odanın hizmet yarışına katılan aday arkadaşlarına başarılar diledi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler