HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Kasım 2021 Çarşamba Saat: 01:10

ARD ARDA OPERASYON…

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri yaptıkları çalışmalarla kaçakçılık ve organize suçlara bulaşanları bir bir ele geçiriyor.
ARD ARDA OPERASYON…

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri yaptıkları çalışmalarla kaçakçılık ve organize suçlara bulaşanları bir bir ele geçiriyor.

Konuyla ilgili olarak Valilik Basın Bildirisince şöyle denildi, “01/11/2021 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde Ulubey ilçesinde 1 işyerinde yapılan aramada; 17.420 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 23.000 adet bandrolsüz olduğu tespit edilen boş makaron, 25 kg açık kıyılmış tütün ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak 1 şüpheli yakalanmış olup, 5607 sayılı kanuna ve 4733 sayılı kanuna muhalefetten hakkında adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 02/11/2021 günü Saat 08:00 da Türkiye genelinde tespiti yapılan illerde eş zamanlı olarak EMTİA ( Kaçak cep telefonu ve cep telefonu aksesuarı) operasyonu kapsamında KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Korgan ilçesinde 2, Ünye ilçesinde 1 ve Altınordu ilçesinde 1 işyeri olmak üzere toplam 4 işyerinde yapılan aramalarda 13 adet Klonlanmış Kaçak Akıllı Telefon, 61 adet kaçak telefon aksesuarı ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak 4 şüpheli yakalanmış olup, 5607 sayılı kanuna ve 5809 sayılı kanuna muhalefetten haklarında adli tahkikat başlatılmıştır.

KOM Daire Başkanlığı tarafından 05.11.2021 Cuma günü  14:00 – 19:00 saatleri arasından alkollü içki kaçakçılığı/sahteciliği kapsamında Türkiye geneli alkol operasyonu yapılmıştır. Ordu İl Merkezinde KOM Şube Müdürlüğünce, dış ilçelerimizde Emniyet Müdürlükleri/Amirliklerince alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliği yüksek riskli işyerlerine yönelik alınacak kararlara istinaden 19 ilçemizde faaliyet gösteren 88 işyerinde (alkollü içki satışı yapan büfe – bar) 51 ekip ve 136 personelin katılımıyla arama ve denetleme faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Yapılan denetlemelerde, Altınordu ilçesinde faaliyet göstermekte olan bir işyerinde plastik su şişeleri içinde 3 litre sahte olduğu değerlendirilen açık alkol ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat başlatılmıştır.”

 




Anahtar Kelimeler : ARD, ARDA, OPERASYON…

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler