HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Haziran 2021 Perşembe

NARKOTİKTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen sokak satıcılarını yönelik yapılan operasyonda 17 kişi gözaltına alınırken
NARKOTİKTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen sokak satıcılarını yönelik yapılan operasyonda 17 kişi gözaltına alınırken 3 kişi tutuklandı.

 Konuya ilişkin Emniyet Müdürlüğünden şu açıklama yapıldı; 

01/06/2021 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 3 şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (81) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı işlem yapılmıştır.

01/06/2021 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gram Eroin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

03/06/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (3) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

04/06/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (4) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

04/06/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (147) gram Metamfetamin maddesi ile (2000) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmış, adli birimlere sevk edilen şüpheli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Ayrıca şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

05/06/2021 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

06/06/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (5) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ile (2) gram Eroin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

06/06/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (3) gram Kokain maddesi ile (1) adet tabanca ile tabancaya ait (7) adet mermi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.    HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : NARKOTİKTEN, UYUŞTURUCU, OPERASYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler