HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Eylül 2022 Cuma Saat: 09:18

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI ORDU’DA YETİŞİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde boks antrenmanları Yeni Ordu Stadyumu içerisinde bulunan boks antrenman salonunda devam ediyor. Boksörler, geleceğin şampiyonu olmak için sıkı çalışıyor.
GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI ORDU’DA YETİŞİYOR

Yaz döneminin ardından okulların da açılmasıyla yeni antrenman programı ile sporcular hafta içi hergün iki seans olmak üzere 16:00-18:00 ve 18:0-20:00 saatleri arasında uzman antrenörler nezaretinde GSB Spor Okulları kapsamında antrenmanlarına devam ediyor. Okul dönemine hazırlanan program ile birlikte kış dönemi boyunca da idmanlar devam edecek.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "İlimizi belki de ülkemizi uluslararası arenada da temsil edecek başarılı Şampiyon boksörlerin bu salondan çıkacağını ümit ediyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesi altında boks müsabakalarına hazırlık yapan sporcuları yerinde ziyaret eden Ordu Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sporcunun ve sporcularının her zaman yanında olduğunu dile getirerek, "Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde birçok spor dallarımız bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de boks. Şu an Yeni Ordu Stadyumu içerisinde bulunan Boks Antrenman Salonumuzda dokuz yaşından itibaren çocuklarımız, gençlerimiz uzman antrenörler öncülüğünde antrenmanlarına devam ediyorlar. Müsabakalara hazırlanıyorlar ve inanıyorum ki içlerinde çok gayretli çocuklar var. İlimizi belki de ülkemizi uluslararası arenada da temsil edecek başarılı boksörlerin bu salondan çıkacağını ümit ediyorum. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

   nBÜLTEN





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler