HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Temmuz 2022 Çarşamba Saat: 09:34

ORDULU GENÇLER YOLKONAK KAMPINDA

Ordulu 24 gencimiz katılım sağladığı Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı’nda sabah sporu ile başlayıp gece etkinliği ile biten kamp günleri dolu dolu geçiyor.
ORDULU GENÇLER  YOLKONAK KAMPINDA

Ordulu 24 gencimiz katılım sağladığı Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı’nda  sabah sporu ile başlayıp gece etkinliği ile biten kamp günleri dolu dolu geçiyor.

 23-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında 16-17 Yaş Ordulu kız öğrencilerin katılım sağladığı Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı devam ediyor. Marş geceleri, söyleşiler, paintball, matrak,okçuluk ve daha bir çok etkinliklerle dolu kampımız devam ediyor.

Gençlerin doğanın güzelliklerini yerinde görmeleri için onları birlik ve beraberliğin simgesi olan kamp ateşinde bir araya geliyor.

Kamp merkezi Kastamonu'ya 10 km uzaklıkta bulunan Kadıdağı Yaylası Mevkiinde'dir. Kastamonu şehir merkezi ile kamp alanı yaklaşık 10 dakika sürmekte olup deniz seviyesinden 800 m. yüksekliktedir. Kampta konaklama 4 kişilik, duşu ve tuvaleti içinde bulunan bungalovlarda yapılmaktadır.Kamp kapasitesi 220 kişidir.

Kampta, Paintball, Oryantiring, Yüksek İp Aktiviteleri, Ata Binme, Doğa Yürüyüşü, Voleybol, Futbol, Geleneksel Türk Sokak Oyunları, El Sanatları, Halkoyunları, Müzik, Tiyatronun yanı sıra; Kastamonu Şehir Gezisi, Daday İlçesi At Çiftliği Gezisi yapılmaktadır.

Kamp doğa kampı olduğu için yılın her döneminde hava oldukça serindir. Dolayısıyla kampa gelirken kampçılar yanlarında kalın giysilerini de (kazak, mont, eşofman vs.) getirmeleri gerekmektedir. Ayrıca temizlik malzemelerini de beraberinde getireceklerdir.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ORDULU, GENÇLER, YOLKONAK, KAMPINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler