HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Temmuz 2022 Salı Saat: 08:45

MASA TENİSİ KURSLARI DEVAM EDİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocukların spor faaliyetlerinde bulunmaları ve sosyalleşmeleri için düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları kapsamında Masa Tenisi kursları devam ediyor.
MASA TENİSİ KURSLARI  DEVAM EDİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocukların spor faaliyetlerinde bulunmaları ve sosyalleşmeleri için düzenlenen  GSB Yaz Spor Okulları kapsamında Masa Tenisi kursları devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanalığı Yaz Spor Okulları, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kıdemli Antrenörü Duygu Koç nezaretinde devam eden antrenmanlar hafta içi hergün ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma) sabah 09:00 ile öğlen 14:00’ a kadar Durugöl Spor Kompleksi’nde bulunan Masa Tenisi Salonunda devam ediyor.

Kurslara katılan öğrenciler, yaz tatilini sporla iç içe geçirmekten mutluluk duyduklarını belirterek, boş vakitlerini verimli ve etkin bir şekilde kullandıklarını, bu sayede teknolojik aletlerle zaman geçirmeyip sosyalleştiklerini söyledi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 ilçede yaşayan 5-18 yaş aralığındaki çocuk ve gençlerin bilişsel ve sportif gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayarak yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla kurslar veriliyor.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : MASA, TENİSİ, KURSLARI, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler