HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Haziran 2022 Perşembe Saat: 08:17

BAŞÖĞRETMEN ORTAOKULU’DAN GENÇ’E ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen 2021-2022 Okul Sporları Yıldızlar Kız Futbol Türkiye Şampiyonası Manisa’da gerçekleşti. Şampiyonaya Manisa Futbol Kulübü Lav Tesisleri’nde ev sahipliği yaptı.
BAŞÖĞRETMEN ORTAOKULU’DAN GENÇ’E ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen 2021-2022 Okul Sporları Yıldızlar Kızlar kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olma başarısı gösteren Ordu Başöğretmen Ortaokulu Takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

8 Eylül ve Tevfik Lav Stadı'nda oynanan müsabakalara Kızlarda Bursa, Denizli, İstanbul, Kahramanmaraş, Mersin, Ordu, Van ve Zonguldak illerinden 144 kız sporcu şampiyonada ter dökerken, Ordu’yu Türkiye şampiyonasında Temsil eden Başöğretmen Ortaokulu Grup maçlarını namağlup tamamlayarak grup lideri çıktı. Çapraz eşleşmede Zonguldak takımı ile 90 dakika sonunda yenişemedi ve penaltılarda mağlup olarak üçüncü oldu.

Takım kaptanı Ceren Güzelhan, “ Türkiye üçüncüsü olduk, gerçekten bizler için gurur verici bir durum. Zorlu fikstürlerden uzun yolculuklardan geçtik.  En önemlisi de  takımımızda üç sporcumuz milli takıma davet edildi. Gelecekte milli takımda oynamayı çok istiyorum. Ülkemizi bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.”dedi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Bugün okul sporlarında ilimizi gururla temsil eden Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösteren sporcularımızı ağırlıyoruz. Gerçekten bizler içinde mutluluk verici. Okulumuzu, öğretmenlerimizi ve sporcularımızı elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyoruz. Özellikle Ordu Kadın Futbolunda son zamanlarda atağa kalktı. Özellikle takımımızın başarılı olması ve sporcularımızında milli takım radarında olmaları çok önemli. Okul sporları ve Anadolu yıldızlar ligi olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığımız daha çok  yeteneğin ortaya çıkmasına yönelik faaliyetleri devam ediyor. Gençlerin daha fazla faaliyetlere katılması için büyük imkanlar sağlanıyor. Bu sayede kızlarımız İlk elemeden başlamak üzere 15 karşılaşma yaparak bu dereceyi elde etmişler. Bu da tecrübe kazandıklarının ve kendilerini geliştirdiklerinin bir göstergesidir. Bizler onları kutluyoruz. İnşallah spor hayatlarını devam ettirirler. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğini de bizler onlara aktarmaya devam edeceğiz. Hocalarımızı, sporcularımızı ve en önemlisi de onların ardında olan ailelerimizi tebrik ediyorum.”dedi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç sporculara başarılarından dolayı hediyeler takdim etti.

nHABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler