HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Haziran 2022 Çarşamba

SPOR OKULLARINA KAYITLARI BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları Ordu'da başlıyor.
SPOR OKULLARINA KAYITLARI BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları Ordu'da başlıyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yaz döneminde gerçekleşecek GSB Spor Okulları eğitimleri, 21 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek. Ordu, Altınordu, Fatsa, Ünye ve 16 ilçede yaşayan çocuk ve gençlerin bilişsel ve sportif gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayarak yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları çerçevesinde; atletizm, badminton, basketbol, boks, cimnastik, güreş, futbol, judo, hentbol, masa tenisi, ragbi, rekreatif spor, taekwondo, triatlon, voleybol, tenis, muay thai, wushu, yüzme, özelsporculara yönelik branşlarında kurslar verilecek.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde antrenörler eşliğinde verilecek olan eğitimler ile 6 ve 18 yaş arasındaki çocuk ve gençler, farklı branşlarda ücretsiz spor yapma imkanı bulacak. Kayıtlar, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi ve 19 İlçe Müdürlükleri tarafından alınıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "Bizler yaz spor okullarını çok fazla önemsiyoruz. GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okullarımız, yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından çocuklarımız ve gençlerimiz için çok güzel bir fırsat. Çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için uzman antrenör kadromuzla ve modern spor tesislerimizle daima halkımızın hizmetindeyiz. Hedefimiz bu yaz 20 bin çocuk ve gencimizi sporla buluşturmak.

Velilerimiz çocuklarını yaz boyunca kayıtlarını yaptırabilirler. Tüm Orduluları GSB Spor okullarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Açılış Seremonisi 29 Haziran 2022’de tüm ilçelerde gerçekleştirilecek.   nHABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : SPOR, OKULLARINA, KAYITLARI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler