HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Haziran 2022 Salı

ORDU YURDUMSPOR HENTBOL 2.LiGTE

Ordu Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol 2. Lig’e yükseldi.
ORDU YURDUMSPOR HENTBOL 2.LiGTE

Ordu Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol 2. Lig’e yükseldi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığı’nın faaliyet programında yer alan Bölgesel Lig Hentbol Müsabakaları Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde ve toplam 4 ilin takımlarının katılımıyla Ordu Durugöl Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda gerçekleştirilen organizasyona, Erzurum Aile ve Sos. Pol .G.S.K, Tunceli Gençlik Hizmetleri S.K., Ordu Yurdum G.S.K. ve Iğdır Altınova Spor Kulübü takımları müsabakalarda boy gösterdi. Üç gün boyunca süren karşılaşmalarının ardından ilk 3 sırayı alan takımlar 2022-2023 sezonu 2. Lig'de mücadele edecek.

İKİNCİ LİGE YÜKSELEN TAKIMLARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç yaptığı açıklamada, “İlimizin ev sahipliğinde Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalara katılan tüm takımlara, antrenörlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum. Gerçekleşen müsabakalar sonucunda dereceye girerek ikinci lige yükselen takımlarımızı Gençlik ve Spor olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.” ifadelerine yer verdi.

Gerçekleşen karşılaşmaların sonucunda: 1. Erzurum Aile Ve Sos. Pol .G.S.K 2.Tunceli Gençlik Hizmetleri S.K ve 3. Ordu Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü oldu. Takımlara kupaları ve madalyaları Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve  Hentbol Federasyonu temsilcileri tarafından takdim edildi.

 nHABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ORDU, YURDUMSPOR, HENTBOL, 2.LiGTE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler