HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mart 2022 Salı Saat: 07:42

GENÇLER SATRANÇ TURNUVASINDA BULUŞTU

Ünye Belediyesi organizasyonu ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde ilçede ilki gerçekleştirilen ve geleneksel olarak düzenlenecek olan Satranç Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını törenle aldı.
GENÇLER SATRANÇ TURNUVASINDA BULUŞTU

Ünye Belediyesi organizasyonu ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde ilçede ilki gerçekleştirilen ve geleneksel olarak düzenlenecek olan Satranç Turnuvası’nda dereceye girenler kupalarını törenle aldı.

 01-07 Mart Yeşilay Haftası kapsamında bir dizi etkinlikler organize eden Ünye Belediyesi hafta sonu çocuklara ve gençlere yönelik satranç turnuvası düzenledi. Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde başlayan ve 2 gün süren turnuvaya Ünye başta olmak üzere, Ordu, Trabzon, Giresun ve Samsun illerinden 7-18 yaş arasında 200’den fazla sporcu katıldı.

11 farklı kategoride gerçekleştirilen turnuvada dereceye girenler kupa ile ödüllendirildi. Kupa törenine Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Mehel ve Orhan Gürel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Tamer Uysal, Türkiye Satranç Federasyonu Ordu İl Temsilcisi Önder Zafer Fazla, Ünye Temsilcisi ve Başhakem Veysel Sadan, ÜNÇEK Başkanı Hüseyin Dikici ile veliler ve sporcular katıldı.

Başkan Tavlı, “Çocuklarımızı ve Gençlerimizi Her Türlü Bağımlılıktan Uzaklaştırmayı Hedefliyoruz”

Turnuvanın kupa töreninde konuşan, “Yeşilay Haftası nedeniyle bağımlılıkla mücadele kapsamında yapmış olduğumuz organizasyona teveccüh gösterip çocuklarının buraya katılımlarını sağlamak için çevre illerden gelen velilerimize ve yarışmaya katılan çocuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İki gün boyunca çocuklarımız hem eğlendiler, hem birbirleriyle yarıştılar hem de güzel bir farkındalığın oluşmasına vesile oldular. Centilmence bir turnuva gerçekleşti.  Her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da dereceye giren çocuklarımız oldu ama algı ve hissedilme noktasında, amacına ulaşma noktasında verilen emeğin gayretin ben 365 güne yayılmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile ilimizin dışından farklı illerden dahi bu turnuvaya katılım sağlayan tüm ailelere ve turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan tüm kardeşlerime ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.




Anahtar Kelimeler : GENÇLER, SATRANÇ, TURNUVASINDA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler