HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ocak 2022 Çarşamba

52 ORDUSPOR’DAN AÇIKLAMA

52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk yaptığı basın açıklamasında sezon sonu hedeflerinin değişmediğini söyledi.
52 ORDUSPOR’DAN AÇIKLAMA

52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk basın açıklamasında şunları söyledi; “16.01.2022 Pazar günü Yeni Ordu Stadında oynanan ve güzel bir oyunla, net skorla 3-1 galip geldiğimiz ve taraftarlarımıza üç puan hediye ettiğimiz için teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz.

Devre arasını kendi tesislerimizde kamp yaparak geçirdik. İlk devre eksik olan yerlere transfer yaptık. Play-off içerisinde bulunan rakibimiz karşısında da galip gelerek yolumuza devam ediyoruz. Hafta sonu yine 68 Aksaray Belediye Spor maçı için hazırlıklarımıza başladık. İnşallah oradan da puanlarla döneceğiz. Hedefimizden hiç bir zaman sapmadık. Sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır.

Öncelikle Türk futbolunun gelişmesi için muhakkak altyapıdan başlanmasını her defasında gündemde tutarak, her platformda söylüyoruz. Yönetime geldiğimiz de verdiğimiz söz üzerine, Gençlik Geliştirme Liglerine katılarak, Ordulu gençleri Türk sporuna kazandıracağımızın mücadelesini vermek üzere çalışmalarımızı son hızıyla devam ettirdik. İlimizin Gençlik Geliştirme Ligine katılan tek takımı olan ve şu anda 6.gurupta mücadele eden takımımızın teknik heyet ve futbolcularını,  Kırıkkale Büyük Anadolu Spor müsabakasında almış olduğu galibiyetten dolayı tebrik ediyoruz.

Ancak ne acıdır ki; U19 müsabakalarını oynayan takımımızın müsabakaları 19 Eylül stadında veya Karşıyaka 1 nolu sahada oynanması gerekirken, Perşembe ilçe stadında oynanmaya başladı. Sonrasında maçımızın Fatsa ilçe stadına verildiğini gördük. Yönetim kurulumuzun çabalarıyla geçen hafta Fatsa İlçe Stadına verilen müsabaka Perşembe ilçe stadına alındı. Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmeler sonucunda bu hafta Perşembe İlçe stadına verilen müsabaka da Karşıyaka 2 nolu sahaya alındı. Burada amaç Türk futboluna Ordu’lu gençleri kazandırmak, Türk futboluna ve spora hizmet  ise doğru olan  Ordu ilini temsil eden ve Gençlik Geliştirme Liglerine katılan şehrimizin tek takımı olan 52 ORDUSPO FK U-19 takımımızın 19 Eylül stadında veya Karşıyaka 1 nolu sahada müsabakalarını oynamasıdır.

Kırıkkale Anadolu müsabakasına çıkan takımımız Ordu ilini temsil etmektedir. Misafir takımın başkan ve yöneticilerini, müsabakayı izleyecek TFF yetkililerini, futbolcu ailelerini, Ordu halkını  oturtacak bir koltuğu, bir tribünü  bile bulunmayan Karşıyaka 2 nolu sahada müsabaka oynanması çok vahim bir durumdur. Buradan yetkilileri göreve çağırıyoruz. Bu soğuk havada tribünü bulunmayan bir sahada müsabaka oynatılmasını ve kulübümüzün başarılarının gölgelenmesi için her türlü zorluğu çıkartanlarla mücadelemizin sonuna kadar devam edileceğini kamu oyuna saygılarla bildiririz.”




Anahtar Kelimeler : 52, ORDUSPOR’DAN, AÇIKLAMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler