HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Ocak 2022 Çarşamba

PEHLİVANLAR ORDU’DA MİNDERE ÇIKACAK

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Güreş Gençler (A) Erkek Grup yarışmaları Ordu’da yapılacak.
PEHLİVANLAR ORDU’DA MİNDERE ÇIKACAK

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Güreş Gençler (A) Erkek Grup yarışmaları Ordu’da yapılacak.

Ordu Gençlik ve Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılacak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Okul Sporları Gençler (A) Erkek Güreş Grup Müsabakaları Ordu Atatürk Spor Salonunda yapılacak. 14-16 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenecek grup müsabakaları 3 gün boyunca sürecek. 14 Ocak 2022 tarihinde saat 14:00’da açılış seremonisi ile başlayacak.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Güreş Gençler (A) Erkek Grup yarışmalarına Ankara, Çorum, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale ve Amasya illerinden 293 sporcu ve 24 kafile sorumlusu katılacak.

Grekoromen ve Serbest stil yarışmaları 3 (üç) günde tamamlanacak. Grekoromen yarışmaların ilk günü iki minderde (A-B), ikinci gün tek minderde (A) devam edilerek yapılacaktır. İkinci gün Serbest stil yarışmaları (B) minderinde başlatılıp, üçüncü gün (A-B) minderlerinde devam edilerek tamamlanacaktır. Final yarışmaları tek minderde yapılacaktır. Grup merkezlerinde, Serbest ve Grekoromen stil yarışmalarında her sıklette ilk 4 (1.2.3.3) dereceyi elde eden sporcular Türkiye birinciliği yarışmalarına katılma hakkı elde edeceklerdir.

Grup şampiyonasında değerlendirmelerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Pehlivanlar diyarı Ordumuzda Grup şampiyonası düzenlenecek. 12 ilden grekoromen ve serbest stilde önemli dereceler elde etmiş, ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış sporcularımız antrenörlerimiz Ordumuza madalya hedefi için Türkiye Birinciliğine kalabilmek için mindere çıkacaklar. Katılım gösterecek İllerimize, sporcularımıza, antrenörlerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. İnşallah bizlerde sporcularımıza en güzel şekilde ev sahipliğini yapacağız. Bu doğrultuda desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ediyorum. Tüm Orduluları 14-16 Ocak 2022 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda sporcularımızı izlemeye ve onları desteklemeye davet ediyorum.” Dedi.     

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : PEHLİVANLAR, ORDU’DA, MİNDERE, ÇIKACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler