HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Ocak 2022 Cumartesi

İKİZCE GENÇLERİ SPOR MALZEMELERİNE KAVUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanlığınca spor faaliyetlerinin artırılması için gönderilen spor malzemeleri, İkizce ilçesindeki öğrencilere dağıtıldı.
İKİZCE GENÇLERİ SPOR  MALZEMELERİNE KAVUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanlığınca spor faaliyetlerinin artırılması için gönderilen spor malzemeleri, İkizce  ilçesindeki öğrencilere dağıtıldı. Program İkizce Şehit Hüseyin Akar Ortaokulu’nda gerçekleşti. Öğrenciler ile bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç öğrencilerin ihtiyaç, istek ve taleplerini dinledi. İl Müdürü Mustafa Genç İkizce Şehit Hüseyin Akar Ortaokulu’nda eğitim gören Gençlerimiz için Spor vakti paylaşımı ile gençleri spor yapmaya davet etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin  akademik hedeflerinin yanı sıra sporla uğraşıyor olmaları bizleri sevindiriyor. Öğrencilerimizin daha fazla sportif aktivitelere katılabilmeleri için çalışıyoruz. Bu doğrultuda desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İKİZCE, GENÇLERİ, SPOR, MALZEMELERİNE, KAVUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler