HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Nisan 2021 Perşembe

SPORA CİMNASTİK İLE BAŞLIYORUM

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Cimnastik Federasyonu'nun iş birliğiyle yürütülen 'Spora Cimnastik İle Başlıyorum' Ordu’nun Altınordu ilçesinde başladı.
SPORA CİMNASTİK İLE BAŞLIYORUM

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Cimnastik Federasyonu'nun iş birliğiyle yürütülen 'Spora Cimnastik İle Başlıyorum' Ordu’nun Altınordu ilçesinde başladı.

Türkiye genelinde sadece 10 ilde pilot uygulama olarak başlatılan projeye Ordu’da Altınordu Yalçın Çelebi Anaokulu ev sahipliği yapıyor. Ordu’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle faaliyete açılan anaokulu jimnastik salonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenör nezaretinde amaç küçük yaştaki çocuklara sporu sevdirmek, Ordu’da bulunan tüm anaokulları ve anasınıfında bulunan tüm öğrencileri tarayıp gelecek nesillerin cimnastik şampiyonlarını çıkarmak.

Konu hakkında açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimlerine önemli ölçüde katkı sağlayan cimnastik branşı, tüm sporların temelidir. Cimnastik branşının, diğer spor branşlarının altyapısının oluşmasını sağladığı, bu nedenle bir çocuğun erken yaşta cimnastikle tanışması, hangi branş olursa olsun yeteneklerinin de en kısa sürede ortaya çıkmasına neden olacağından 'spora cimnastik ile başlıyorum' projesinin çok büyük öneme sahip. Desteklerinden dolayı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e öğrencilerimiz adına teşekkür ederim.”dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : SPORA, CİMNASTİK, İLE, BAŞLIYORUM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler