HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Ocak 2022 Perşembe Saat: 08:03

MİNİK VOLEYBOLCULAR ORDU’DA YETİŞİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren minik voleybolcular antrenmanlarına Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda devam ediyorlar.
MİNİK VOLEYBOLCULAR  ORDU’DA YETİŞİYOR

  Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren minik voleybolcular antrenmanlarına Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda devam ediyorlar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Gsb spor okulları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü voleybol antrenörleri tarafından voleybol branşı çalışmalarına Ordu’da devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde Voleybol Antrenörleri Selin Atlı ve Şebnem Karataş eşliğinde 8-10 yaşındaki kız ve erkek öğrenciler voleybol eğitimi alıyor. Temel bir yapı ile küçük yaşta eğitim vermeye başlayan uzman antrenörlerin hedefi, çocukların alt yapıdan başlayarak hem sportif hemde fiziksel gelişimlerine dokunmaya çalışarak başarılı sporcular yetiştirmek. Ordu Altınordu Başpehlivan Recep Kara Salonu’nda yapılan idmanlar; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştiriliyor. Hem voleybol hem de diğer branşlar için kayıtlar ücretsiz olarak devam ederken, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Servisi biriminden ilgili branşların çalışmalarının yürütüldüğü tesisler hakkında bilgi alınıp, gerekli şartları oluşturan öğrenciler antrenmanlara katılabiliyor.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MİNİK, VOLEYBOLCULAR, ORDU’DA, YETİŞİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler