HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Kasım 2021 Salı

ENGELSiZLER 3’TE 3 YAPTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Karabük Demirkartal Gençlik ve Spor Kulübü Engelli Basketbol Takımını deplasmanda 67 – 43 yenerek 3’te 3 yaptı
ENGELSiZLER 3’TE 3 YAPTI

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sezonun üçüncü karşılaşmasında Karabük Demirkartal Gençlik ve Spor Kulübü Engelli Basketbol Takımını deplasmanda 67 – 43 yenerek 3’te 3 yaptı.

Sezonun ilk maçında Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ile deplasmanda karşılaşan ve 81-40 galip gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sezonun ikinci maçında kendi evinde Altınordu Atatürk Spor Salonu’nda İzmir Bornova Barışgücü Engelli Basketbol Takımını 88-51 gibi net bir skorla geçmişti.

Lig’in üçüncü hafta karşılaşması 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 13.00’de Karabük Yeni Mahalle Merkez Spor Salonunda gerçekleşti. Müsabakanın ilk anından itibaren sayı üstünlüğünü eline geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı1. Periodu 15-14, ikinci Periodu ise 37-20 sayı üstünlüğü ile tamamladı.

Engelsizler İkinci yarıya hızlı başladı. 3. Periodu 49-30 ile geçilirkerken 4. Periodun sonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Karabük Demirkartal Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını 67 – 43 gibi net bir skorla yenerek galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Böylece oynadığı 3 maçını da kazanan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 6 puan toplayarak ligde puan farkıyla liderliğe yükseldi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligine verilen aradan sonra 4. Hafta Karşılaşması 18 Aralık 2021 tarihinde saat: 12:00’da Altınordu Atatürk Spor Salonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Kocaeli Başiskele Engelliler Spor Kulubü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı arasında oynanacak.




Anahtar Kelimeler : ENGELSiZLER, 3’TE, 3, YAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler