HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Kasım 2021 Salı

BİLEK GÜREŞİ HEYECANI

Okul Spor Faaliyetleri 2021-2022 sezonu Okullar Arası Bilek Güreşi Genç A Erkek-Kız İl Birinciliği müsabakaları yapılacak.
BİLEK GÜREŞİ HEYECANI

Okul Spor Faaliyetleri 2021-2022 sezonu Okullar Arası Bilek Güreşi  Genç A Erkek-Kız İl Birinciliği müsabakaları yapılacak.

Okul Spor Faaliyetleri 2021-2022 sezonu Okullar Arası Bilek Güreşi Genç A Erkek İl Birinciliği müsabakaları Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya İ.H.L. Spor Salonunda 24-25 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak. Müsabakalar Sağ kol ve Sol kol olarak 2 farklı kategoride yapılacak. Müsabaka Başlama Saati Sol Kol 11:00 – Sağ Kol 13:00’da.

 Gençler A Kız Bile Güreşi İl Birinciliği Müsabakaları ise sporcular 02-03 Aralık 2021 tarihinde mücadele edecek. Müsabaka Başlama Saati Sol Kol 11:00 – Sağ Kol 13:00’da.

Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya İ.H.L. Spor Salonu'nda Ordu geneli 62 Okulun katılımı olması beklenen müsabakalar kıyasıya mücadeleye sahne olacak. Dereceye giren sporculara düzenlenecek tören ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalyaları takdim edilecek. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç " Pandemi dolayısıyla Okul Sporları müsabakalarını gerçekleştiremiyorduk. Salonlarımızı sporcularımızın doldurması bizleri ziyadesiyle heyecanlandırıyor. İnşallah bu yıl müsabakalarla spor dolu bir sezon geçireceğiz. Yıl boyu devam edecek olan müsabakalarda mücadele edecek olan sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BİLEK, GÜREŞİ, HEYECANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler