HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Kasım 2021 Salı Saat: 01:04

ÖĞRETMENLER TURNUVASI SONA ERDİ

Ordu Milli Eğitim Müdürülüğü tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle düzenlenen, Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası final maçı ile sona erdi.
ÖĞRETMENLER TURNUVASI SONA ERDİ

Ordu Milli Eğitim Müdürülüğü tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle düzenlenen, Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası final maçı ile sona erdi. 

"24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle öğretmenlerimiz arası diyaloğu, kaynaşmayı, dayanışmayı, birlik ve beraberliği arttırmak için Müdürlüğümüzce düzenlenen Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvasında final heyecanı yaşandı.

Öğretmenlerimizin şampiyonluk heyecanına ortak olan Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, her ilçemizden bir takım olmak üzere 19 takımın yer aldığı turnuvayı finale kalan takımlarından Altınordu, Kabadüz ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Müdürlüğümüz idarecileri ile birlikte izledi.

Maç sonrası düzenlenen kupa ve madalya töreninde şampiyon olan Altınordu Takımına Şampiyonluk Kupasını ve madalyalarını takdim eden Müdürümüz Vargeloğlu, "24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlemiş olduğumuz turnuvaya katkı sunan tüm ekibe teşekkür ediyorum. Ekip ruhuyla çalışarak, birlik ve beraberlik içinde çok güzel işler ortaya koyuyoruz. İlçelerimizden bu bilinçle takım oluşturan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Düzenlenen ödül töreni kupa ve madalya takdimi ile devam etti. Turnuva dördüncüsü olan Kabadüz Takımına Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, turnuva üçüncüsü Çaybaşı Takımına Kabadüz İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Uzunçakmak, turnuva ikincisi olan Ünye Takımına ise Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek tarafından madalya ve kupaları takdim edildi.

Müdür, madalya ve kupa töreninin ardından, turnuvada emeği geçenlere plaket takdim ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti.




Anahtar Kelimeler : ÖĞRETMENLER, TURNUVASI, SONA, ERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler