HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Ekim 2021 Çarşamba

SONUNDA AÇILIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanan ve 20 bin seyirci kapasitesi bulunan, bünyesinde spor lisesi ile pansiyon barındıran yeni stadın, bu hafta açılması bekleniyor.
SONUNDA AÇILIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanan ve 20 bin seyirci kapasitesi bulunan, bünyesinde spor lisesi ile pansiyon barındıran yeni stadın, bu hafta açılması bekleniyor.

 Müteahhit firmadan kaynaklanan sorunlar sebebiyle açılışı sürekli ertelenen Yeni Ordu ve Stadı'nda Pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Stadyum Denetleme Komisyonu üyeleri tarafından inceleme yapıldı. İncelemede saha zemini, tribünler, alınacak seyirci sayısı ve stadın güvenlik durumlu ele alındı.

 Komisyonun raporu doğrultusunda bugün İl Spor Güvenlik Kurulu toplanacak. Alınacak karar Gençlik Spor Müdürlüğü'ne, oradan TFF Yönetim Kuruluna iletilecek. Bir aksilik olmadığı takdirde TFF, yarın veya Cuma günü kararını açıklayacak. Yapılan incelemelerin ardından ilk maçın bu hafta Pazar günü oynanması bekleniyor

 19 Eylül Stadında her hafta müsabaka oynanmasından dolayı saha zeminine istenilen ölçüde bakım yapılamaması nedeniyle tepki topluyor. Yeni stadın futbol müsabakalarına açılması halinde 3. Lig'de mücadele eden 52 Orduspor ile Orduspor 1967, her iki stadı kullanabilecek.

 SPOR LİSESİ DE YER ALIYOR

 Türkiye'nin en modern tesislerinden biri olan ve FIFA standartlarında olan Yeni Ordu Stadı'nda, 25 loca ile 428'i kapalı 554 araçlık otopark bulunuyor. 97 bin metrekare alan üzerine kurulan, toplam bedeli 161 milyon 752 bin TL olan ve tüm salon sporlarına da ev sahipliği yapacak olan yeni stadyumun bünyesinde ayrıca, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin katkısıyla 12 derslikli spor lisesi ile 70 öğrenicinin kalabileceği pansiyon yer alacak. Denize 100 metre mesafedeki yeni stat, görsellik açısından da üstün bir performans sunuyor.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : SONUNDA, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler