HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Eylül 2021 Salı Saat: 01:29

YARIŞLAR SONA ERDİ

Yeni hizmete giren Durgun Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu iş birliğinde yapılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası ve TOHM Performans Değerlendirme Yarışları sona erdi
YARIŞLAR SONA ERDİ

Yeni hizmete giren Durgun Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu iş birliğinde yapılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası ve TOHM Performans Değerlendirme Yarışları sona erdi.

13 ilden 27 kulüp ve 187 sporcunun katılımlarıyla Ordu Durgun Su Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışlarda yoğun bir çekişme yaşandı. Çeşitli parkurlarda kürek çeken sporcular sporseverler tarafından büyük destek gördü. Heyecanlı yarışların ardından dereceye giren sporcular ise madalya ve kupalarını düzenlenen törenle aldı.

Yarışmalarda en çok birincilik, ikincilik ve üçüncülük elde ederek kupa alan kulüpler Erkeklerde 1. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 2. Çarşamba Belediyesi Spor Kulübü ve 3. Adana Gençlik ve Spor Kulübü olurken Kadınlarda ise 1. Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 2. Gündoğdu Su Sporları Kulübü ve 3. Şanlıurfa Fırat Gençlik ve Spor Kulübü oldu.

“BURASI 

ULUSLARARASI BİR TESİS OLACAK”

Böylesine bir tesisin Ordu’ya kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, “Herkes şahit olsun ki ilerleyen zamanda burası uluslararası su sporları platformu olacak” dedi.

Vekil Tezcan şöyle konuştu:

“Bugün burada gerçekleştirilen sıradan bir spor faaliyeti değil. Ordu’da böyle bir spor yapılmasını keşfederek şehrimize, ülkemize böyle bir tesis kazandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e gönülden tebrik ediyorum. Herkes şahit olsun ki ilerleyen zamanda burası uluslararası su sporları platformu olacaktır. Burası spor turizmine önemli katkı sağlayacaktır. Böyle bir tesis başka bir yerde yok.”

Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Dragon Bot Yarışları da düzenlendi. Bu yarışlarda da personeller eğlenceli vakit geçirdi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : YARIŞLAR, SONA, ERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler