HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Ağustos 2021 Çarşamba

SOKAK BASKETBOLU BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürlüğü tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen 3x3 Sokak Basketbolu’na rekor katılım ile başladı.
SOKAK BASKETBOLU BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürlüğü tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen 3x3 Sokak Basketbolu’na rekor katılım ile başladı.

Büyükler, Genç Erkekler, Genç Kızlar, Yıldızlar ve Küçükler olmak üzere beş kategoride 63 takımın mücadele edeceği turnuva 8 Ağustos tarihinde yapılacak final maçları ile sona erecek. 107 maçın yapılacağı turnuvada dağıtılacak ödül toplamı ise 46 bin 500 TL olacak.

Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği açılış töreni ve turnuvanın ilk müsabakasına Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Başkanvekili Adem Atik, Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ordu’nun spor şehri olduğunun altını çizen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, bu organizasyonla birlikte gençlere spor yaptırarak eğlenceli bir aktivitede buluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

“ORDU SPOR ŞEHRİ OLMA

 YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR"

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen organizasyona katılımın yoğun olduğunu belirten Genel Sekreter Coşkun Alp yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Halkımız arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu basketbol yoluyla, sporun birleştirici gücüne güvenerek güzel bir turnuva geçmesini temenni ediyorum. Bu yıl 6’ncısını düzenlediğimiz sokak basketboluna ülkemizin birçok şehrinden katılım sağlayan takımlarımıza da hoş geldiniz diyorum. İnanıyorum ki güzel maçlar olacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdik. Vermeye de devam ediyoruz. Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde ilimizi spor şehri yapmak için çalışmalara devam ediyoruz. Bu vesileyle turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyor, kazasız belasız bir turnuva geçmesini temenni ediyorum."

63 TAKIM İLE 107 MÜSABAKA DÜZENLENECEK

Ordu’nun yanı sıra Samsun, Bayburt, Rize, Trabzon, Giresun ve Mersin illerinden gelen basketbolseverlerle toplamda 63 takım ile 107 müsabaka düzenlenecek. Kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı turnuva 8 Ağustos Pazartesi gününe kadar Tayfun Gürsoy Parkı’nda yapılacak final maçı ile sona erecek.

46 BİN 500 TL ÖDÜL

 VERİLECEK

Büyükler, Genç Erkek, Genç Kızlar, Yıldızlar ve Küçükler olmak üzere beş kategoride yarışarak başarı elde eden sporculara turnuva sonunda toplamda 46 bin 500 TL ödül verilecek.




 




Anahtar Kelimeler : SOKAK, BASKETBOLU, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler