HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Temmuz 2021 Cumartesi

HES KODU ONAY VERENLER STADA ALINACAK

52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk, 52 Orduspor’un son durumu ve statta müsabaka izlemek isteyen seyircilerle ilgili açıklamada bulund
HES KODU ONAY VERENLER STADA ALINACAK

52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk, 52 Orduspor’un son durumu ve statta müsabaka izlemek isteyen seyircilerle ilgili açıklamada bulundu. Öztürk açıklamasında şöyle dedi;

“52 Orduspor olarak bilindiği üzere, teknik heyetle anlaşarak ve transferlerimizi yaparak, 2021/2022 futbol sezonunu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü açtık ve tesislerimizde çalışmalara başladık.

  Teknik sorumlumuz Cüneyt Tiryaki, antrenör Zafer Ulusal, kaleci antrenörü Yalçın Arıkan, ateletik performans antrenörü Ceyhun Elçiler ve antrenör Koray Teker eşliğnde çalışmalarımız devam etmektedir.

Futbolcularımızın bu kampta,  öncelikle performans ölçümlerine ait testler, Prof.Dr. Yusuf Köklü, Prof. Dr. Harun Emrah Türkdoğan,  Doç.Dr.Hüseyin Gökçe  tarafından tesislerimizde  yapılmış olup, çalışmalar neşeli ve uyum  içinde devam etmektedir.

 Birinci kamp dönemimiz 3 Ağustos 2021 Salı günü sona erecek olup, futbolcularımıza 2 gün izin verilecektir. İkinci kamp dönemimiz 6 Ağustos 2021 günü Bolu’da Hilton Otelde başlayacaktır.

  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 28.07.2021 tarihinde yapılan  açıklamada, stadlarımızın kapasitesinin  %50 oranında, locaların ise tam kapasite  seyirci alımına karar verilmiştir.Ancak seyircilerimizin stada girebilmesi için, HES kodlarının olması, HES kodunun onay verdiği kişilerin stada alınması sağlanacaktır.

 Aşı olmamış ve Covid-19 geçirmemiş seyircilerimizin, müsabaka gününden 48 saat önsesinden PCR testi yaptırmaları zorunludur.

Covid-19 PCR testi olmamak için aşı olunması gerekmektedir.  Aşı olunan tarihten 14 gün sonra başlamak üzere 180 gün süreyle, Covid-19 geçirmiş kişilerin yine 180 gün süreyle  Covid-19 PCR testine gerek yoktur.  Her şeyden önce sağlığımız başta gelmektedir.

 2021/2022 futbol sezonunda çok güçlü bir grupta mücadele edeceğiz ve bu sezon çok çetin geçecek. İlk yarı müsabakaları 4-5 Eylülde başalayack olup, ilk maçımız deplasmanda Kuşadasıspor ile olacaktır.  Ancak biz taraftarlarımızla beraber sezon bitiminde bir üst lige çıkarak, hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır.”


 




Anahtar Kelimeler : HES, KODU, ONAY, VERENLER, STADA, ALINACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler